Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Veure entrades
Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Flahertys irish Pub. Flaherty´s Irish Pub Barcelona, Plaça de Joaquim Xirau, Barcelona, Spain. Veure mapa


Venda online tancada.

Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.

Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".

Descripció

​Harri on edustanut Suomea mm. Laugh Factoryn Funniest Person in the World -kisassa ja useilla kansainvälisillä komediafestivaaleilla, kun Ljubljanan PANČ, Liverpool Comedy Festival ja Edinburgh Fringe. Tämänvuotisella Barcelonan komediafestivaalilla Harri on lämmittelemässä lavaa yhdelle pääesiintyjistä, Reginald D. Hunterille, ja tekee samalla reissulla jälleen suomenkielisen keikan Suomi-yhteisölle. 

Harri on yksi Suomen kansainvälisimmistä koomikoista, sillä hän on esiintynyt 14 maassa, neljällä kielellä ja kahdella mantereella, monissa eksoottisissa paikoissa kuten Buenos Aires, São Paulo, Dublin, Bratislava ja Forssa.

Harri on tynnyrikypsytetty, matalahiilihappoinen ja elegantisti korkkivikainen stand up -koomikko, jonka komiikka on mustaa huumoria hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin.


"Esiintyjänä Harri on erittäin varma ja lavaläsnäolo on ensiluokkaa. Harva uskaltaa aloittaa vitsin jättääkseen sen siihen ilmoittaen vain halunneensa jakaa ko. asian yleisön kanssa, ja silti on hauska." ― (City.fi, 2015)


"Harri, lose the hat." ― (Jamie Masada, Laugh Factoryn omistaja, 2016)


"Golden leggins are a fucking step up from a cowboy hat with a skull on it, aren't they?" ― Jimmy Carr, 2018


"Luulin, että se karvainen elukka olisi loppuni." ― (C-3PO, kauan kauan sitten)

En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Compartir!

Organitzat per

Agency entertainment & Marketing SL

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació