Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (dansa) - Toni Oró i Jaume Arnella (música)

Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (dansa) - Toni Oró i Jaume Arnella (música)

Eintrittskarten ansehen
Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (dansa) - Toni Oró i Jaume Arnella (música)

Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (dansa) - Toni Oró i Jaume Arnella (música)

Jardins de la Torre . Carr. de Berga, 12 08587 Alpens, Barcelona. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

ARNAU OBIOLS (música) - "Tost"
Sota el nom de TOST hi ha el seu darrer projecte en solitari.


És una visió personal i contemporània dels sons i de la música tradicional del Pirineu català, una música filla dels boscos, dels arbres, dels moixons i de tot allò que ha arrelat i ressonat en aquestes muntanyes.


Tost és un riu, una vall i un poble deshabitat de l'Alt Urgell. D’aquesta vall era fill el seu padrí, pastor i tractant de bestiar, a qui els seus companys d’ofici van motejar amb el sobrenom de Tost, atès el seu origen geogràfic.

TOST és un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a la terra, a allò més proper, al que és de tots i no és de ningú –el que ens és comú-, com ara la Natura i aquestes cançons, o allò immaterial i efímer, com els sons i els dies que vivim.

Arnau Obiols, us convida a participar d'aquest ritu sonor íntim, un art primitiu i nou alhora.RAQUEL VIÑUELAS I CLÀUDIA GÓMEZ - "Pilar de dos" (dansa) 
Pilar de dos és una peça de dansa que pretén donar una mirada al món casteller a través de la seva fisicalitat i incorporar-la als cossos de dues ballarines. A través d'elements sonors com el toc de castells, d’elements gestuals com els rituals de construcció i d’elements característics com la faixa castellera; les ballarines creen un joc que poc a poc esdevindrà clau per la (de)construcció del castell.

 

LA COMPANYIA

Raquel Viñuales i Clàudia Gómez (Celrà i Banyoles, 1995) es van conèixer a Àrea, espai de dansa i creació (Barcelona), el 2015, durant la formació professional. Allà van començar a crear juntes fins a idear el seu primer projecte de dansa i castellers, PILAR DE DOS, guanyador del PREMI DELFÍ COLOMÉ 2017 (Sismògraf, ÉsDansa, Fira mediterrània, Graner i Dansàneu). Des de l'estrena fins a l'actualitat, el duo també ha passat per DesembreEnDansa (Celrà), FemDansa (Palamós), CityZen (Brussel·les), Sant Llop de Miànigues (Porqueres), Arts en moviment (Alcover) i Cicle A prop (Girona). 

Actualment es troben en procés de creació del seu segon treball INTENT DESMUNTAT, que continua investigant sobre la sinergia entre la dansa i els castellers, amb la col·laboració del músic Iñaki Plaza. El projecte ha rebut la beca de suport a la creació de la Generalitat de Catalunya i ha estat en residència a l'Ateneu de Celrà. 
TONI ORÓ I JAUME ARNELLA (música) Dos músics, de dues generacions diferents, s’han trobat; pel que sigui però s’han trobat. I, de moment, han après a sumar. I com que s’ho passen bé han decidit celebrar-ho amb un seguit de cançons de taverna.

Com en tota cantada de cançons de taverna es tracta de no tallar-se i per tant s’hi inclouen tota mena de cançons: bàquiques, amoroses, lúdiques i/o independentistes. Tot ben barrejat i sense especialitzar-se en cap. Com un àpat en el que hi ha diferents plats i ara hi ha dolç i ara hi ha salat i el mam com a gran cohesionador. I com que el mam surt de la terra: Visca la terra!

Jaume Arnella i Toni Oró (amb la companyia d’un clarinet i una guitarra) exerceixen d’animadors d’aquesta litúrgia bàquica que qui l’ha tastada s’apunta a repetir.

Cal crear un ambient adequat: taules llargues, bancs, porrons, coses per picar: cacauets, avellanes, patates, olives... i estelades.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

4 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 4/07/2021
Fantàstic
Em va semblar tot molt bé. Els jardins de la torre els trobo molt adients per fer espectacles en aquest format i en aquest horari. Gràcies per fer-ho possible
Immaculada
6/07/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 4/07/2021
Imprevistos
Hauríem disfrutat en Belda, però no s’hi pot fer res ‍♀️
Laia
5/07/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 4/07/2021
Bons artistes de casa nostra.
Tots els artistes d'una gran categoria. El lloc molt adient. Només un petit entrebanc amb la puntualitat.
Concepció
5/07/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 4/07/2021
Perfecte!!!
Un mati fantastic.
Josep
4/07/2021

Teilen!

Veranstaltet von

BROTS del Cantilafont - Cultura Transhumant

Details