Barba Corsini + Venecia Flúor

Barba Corsini + Venecia Flúor

Eintrittskarten ansehen
Barba Corsini + Venecia Flúor

Barba Corsini + Venecia Flúor

El Pumarejo. Av. del Carrilet, 187, Nau 4, 08907. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

viernes 18 de septiembre del fatídico año 2020


20h - apertura de puertas y acceso escalonado

21h - concerts

00h - cierre


Barba Corsini

http://barbacorsini.net/

Barba Corsini és el projecte del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, membre de STA i Fuego, entre d’altres bandes. Es tracta d’un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació, amb estructures pop i espai per al dub i el soroll. Un aporta la veu i els textos i l’altre la trompeta, la melòdica i electrònica, sense que quedin del tot definits els rols de cadascú. El nom del grup, per la seva banda, revela el gust per l’arquitectura moderna: Barba Corsini són els cognoms d’un arquitecte trencador i de línies simples que va traçar el seu propi camí. De la mateixa manera, Pope i Escoffet juguen sense contemplacions entre la poesia sonora i el dub, entre abstraccions sonores i el pop, entre la improvisació i la precisió del càlcul. Al gener d’aquest any van publicar un EP, Clot, que recull alguns dels temes que han gestat en les sessions d’improvisació al seu local. També han actuat en espais i festivals com la Sala Beckett (Barcelona), Barcelona Poesia, Vociferio (València), Matadero Madrid, Museo del Chopo (Mèxic), Espacio KB i Fundación Alzate Avendaño (Bogotà) i Festival PM (Santiago de Xile).


Venecia Flúor

http://veneciafluor.com/

Venecia Flúor escriuen unes lletres que parlen del nostre present i dels problemes als quals hem de fer front com a comunitat. Parlen de l’excés d’informació, de la tecnologia com a eina per socialitzar i també per aïllar-nos, de la poca consciència del cos que suportem, abocat a la desobediència per la nostra pròpia naturalesa. I també li canten als falsos autònoms, a l’IVA i les retencions, al desig animal i a la migdiada. Els seus directes es basen en la improvisació i en la comunicació entre els seus dos membres, Alba Rihe i Adrià Gil. Armats amb un armonizer, sintetitzadors i voice controller van creant les cançons capa a capa i conviden a una catarsi col·lectiva a través del ball i la reflexió. Recentment han publicat el single Diletto: https://youtu.be/_Nm1JKFxiRY. 


(NO HABRÁ ENTRADAS EN TAQUILLA)

(El uso de mascarilla es obligatorio siempre y cuando sea posible)

(El Pumarejo es una asociación cultural. Para poder entrar es necesario ser socio y la cuota de ingreso es de 2€ anuales. No olvides traer tu DNI, gracias!)

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

El Pumarejo

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren