COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

Eintrittskarten ansehen
COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

Monestir de Santa Maria d'Amer. Rambla Monestir s/n. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Programa: “Música i poesia”. Obres corals dels segles XX i XXI. Lluís Vilamajó, Oriol Castanyer i Pablo Larraz, directors. Paul Perera, piano

Està integrat per una seixantena de cantaires de setze a vint-i-cinc anys. Fundat el 1986, actualment Pablo Larraz i Oriol Castanyer en són els directors i Paul Perera el pianista.
Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, London Symphony Orchestra, Gulbenkian Orchestra de Lisboa, The Sixteen, Ensemble Pygmalion, Orquestra Barroca Catalana, Orquestra Simfònica Camera Musicae, Ensemble Méridien i Orquestra de Cambra Terrassa 48, entre altres formacions. També ha treballat amb directors de prestigi, com Harry Christophers, Raphaël Pichon, Gianandrea Noseda, Simon Rattle i Simon Halsey.
Amb seu al Palau de la Música Catalana, ha actuat a Barcelona, Girona, Tarragona, Cervera, Terrassa, Sabadell i Palma, i a Sevilla, Granada, Las Palmas, així com també a Polònia, Alemanya, Àustria, la República Txeca, Holanda i el Regne Unit.

En l’apartat discogràfic ha enregistrat Aigües de primavera (2010), Requiems (2013) de Mozart i de Fauré, per a Columna Música, i Musicals! (2017, Palau Records) d’Albert Guinovart, aquest darrer nominat als Premis Enderrock 2018 com a millor disc de clàssica. Igualment, va participar en El disc de La Marató de TV3 (2019) dedicat a les malalties minoritàries.
Ha estrenat el Requiem d’Albert Guinovart, amb concerts a Palma, Girona, Barcelona, Cervera i Esplugues de Llobregat; la producció Harmonium de John Adams, al cicle Palau 100, amb l’Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau i OBC, sota la direcció del mateix compositor, i una nova producció escènica de l’òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell, amb direcció escènica de Marc Rosich i musical d’Esteve Nabona.

El 2019 va debutar als BBC Proms, al Royal Albert Hall de Londres, interpretant Belshazzar’s feast de William Walton, al costat de l’Orfeó Català, el cor i l’orquestra de la London Symphony, dirigits per Sir Simon Rattle. També va interpretar al Palau el Requiem de Duruflé i els Coronation anthems de Haydn al costat de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i l’organista Joan Seguí, tots sota la direcció d’Esteve Nabona. El setembre del 2020 va inaugurar la temporada Simfònics al Palau 2020-21 amb Carmina Burana de Carl Orff, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Xavier Puig.
Del 2021 destaca la producció audiovisual Carmina Burana de Carl Orff, que s’estrenà el 28 de març a Palau Digital i TV3, en què van participar els cors de Palau Vincles, el Cor Petits de l’Orfeó Català, els solistes Serena Sáenz i Germán de la Riba, els pianistes Pau Casan i Pep Surinyac i les percussions de la Simfònica del Vallès, tots sota la direcció del titular del cor, i el concert “Carnaval de Venècia”, del cicle La Casa dels Cants, del Palau de la Música Catalana, amb obres de Gioachino Rossini i compositors catalans. El desembre del 2021 el Cor Jove va enregistrar la versió d’Albert Guinovart per a cor i cobla de la sardana Juny de Juli Garreta, al costat de la cobla La Flama de Farners, amb motiu del centenari de la seva composició, i que ha presentat en concert a Sant Feliu de Guíxols amb altres obres per a cor i cobla.

D’aquesta temporada 2022-23 cal destacar el programa “Música i poesia” dirigit per Lluís Vilamajó al Palau, amb obres corals dels segles XX i XXI; el concert a L’Auditori al costat de la Coral Cantiga i la Banda Municipal de Barcelona, sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, amb el Requiem de Rutter, i el programa “Tonight, tonight”, amb estàndards de jazz, obres de musicals i música pop.

El Cor Jove forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, amb seu al Palau de la Música Catalana, que rep el mecenatge de la Fundación Banco Santander.

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

Video

News

News grid screenshot 2024 01 17 at 18 50 10 assaig general   3cat
18. Januar

El Sona Amer al programa Assaig General de Catalunya Música

Amer, a la comarca de la Selva, fa vuit anys que té el seu cicle de concerts propi, Sona Amer, una iniciativa exitosa que un any més torna a portar al municipi artistes de trajectòria sòlida i a la vegada allunyats dels circuits més comercials. A més, són artistes que participen amb l’estímul que pot suposar actuar davant d’un públic força més reduït del que estan acostumats. Després d’haver programat l’espectacle “Els colors de Duke Ellington” diumenge passat, el festival Sona Amer ha programat, entre altres propostes, el concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi i l’espectacle “Nosaltres les dones”, que reuneix Maria del Mar Bonet i Dani Espasa. N’hem parlat amb Sebastià Samblàs, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Amer.

Des de fa cinc temporades, el programa informatiu de Catalunya Música és l'”Assaig general”Estarà dirigit, un cop més, per Albert Torrens, i correalitzat per Marta Lanau.
El programa segueix de prop l’actualitat musical del nostre país entesa en sentit ampli, sobretot de la clàssica, però també del jazz, l’arrel i les músiques del món, entre d’altres, amb especial atenció als espectacles pluridisciplinars.

Escolta la entrevista

News grid duke ellington 0
11. Januar

Maria del Mar Bonet, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, Barcelona Gipsy balKan Orchestra, El Pony Menut, Namina Sextet i Cascai Teatre i Girona Jazz Project al SonaAmer 2024

Torna el Sona Amer 2024 amb una programació eclèctica i ambiciosa, amb les actuacions de Maria del Mar Bonet, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, Barcelona Gipsy balKan Orchestra, El Pony Menut, Namina Sextet i Cascai Teatre i Girona Jazz Project.

Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer, amb la col·laboració de Hipra, Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, han programat un total de sis concerts que es repartiran entre els mesos de gener a març i ompliran de bona música, un any més, aquesta vila selvatana.Sona Amer presenta una cartellera diversa quant a estils però amb el denominador comú d’una qualitat musical de primer nivell, tal com ens tenen acostumats els seus organitzadors. Una aposta notable que apropa espectacles habituals a les grans sales al teatre d’un poble petit com Amer, i una prova més de com la cultura pot impulsar el desenvolupament econòmic i esdevenir un fet diferencial en el territori.

Sona Amer iniciarà recorregut el diumenge 14 de gener amb ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON_Cascai Teatre i Girona Jazz Project presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.
Entrada anticipada 10 € – Taquilla 12 €

El 21 de gener serà el torn de ROGER MAS I LA COBLA SANT JORDI_ El singular repertori del cantautor solsoní es presenta, ara, acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi. La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, junt amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor, embolcallen els seus temes amb gran encert, possibilitant uns arranjaments que donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual.El repertori es basa en cançons de la discografia de Roger Mas, peces inèdites i algunes versions d’altres autors i llengües. Un concert imprescindible.
Entrada Anticipada 15 € – Taquilla 20 €

El diumenge 4 de febrer El Pony Pisador presenta “EL PONY MENUT“_Si barregem el món de Jrr Tolkien amb els Monty Python, el resultat podria ser alguna cosa similar a El Pony Pisador: Música Celta i Folk tradicional amb una dosi d’humor absurd. Arran de l’augment de públic infantil als seus concerts, es van decidir a crear El Pony Menut, un nou vessant de la banda on adapten el seu espectacle als infants, amb un format més curt i senzill. Un concert on la qualitat en la interpretació, l’harmonia vocal, la participació, el sentit de l’humor, la divulgació d’instruments i sonoritats d’arreu del món son les grans protagonistes. Espectacle recomanat a partir de 4 anys.
Entrada anticipada 10 € – Taquilla 12 €

El Cicle de Concerts continuarà el 18 de febrer amb l’actuació de NAMINA SEXTET_Namina presenta Namina Sextet. Un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals en què el blues, la música brasilera, el folk i el jazz conflueixen en una veu única. Cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme amb la complicitat dels músics que l’acompanyen. Concert amb el suport de Laboratoris Hipra.Namina: veu, guitarres i merlí / Pep Gol: trompeta, melòdica, cargol de mar i altres. / Xevi Matamala: bateria, piano i trompeta./ Pep Rius: contrabaix./ Gerard Nieto: piano, orgue i guitarra. Pep Pascual: saxo baríton, clarinet i serra.
Entrada anticipada 10 € – Taquilla 12 €

El 10 de març presentació de “Nosaltres les dones” amb MARIA DEL MAR BONET I DANI ESPASA_Nosaltres les dones és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (Sony Music, 1977). La cantautora presenta un espectacle pensat per reivindicar la dona, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió. El duet interpretarà algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Un viatge per les cançons de totes les èpoques revisitades amb la mirada del present al costat d’algunes de molt recents. Algunes de les peces que es podran sentir seran ‘Cançó de Na Ruixa Mantells’, ‘Ombra Negra’, ‘La Petxina’ i ‘Cel d’Hora Baixa’.
Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col.laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels músics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet – Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.
Entrada anticipada 15 € – Taquilla 20 €

Com a cloenda el 17 de març Sona Amer oferirà l’actuació de BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA_ Després d’11 anys de trajectòria, la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) ha esdevingut un referent en l’escena de la música balcànica a tot el món. Gràcies a les seves peculiars adaptacions i arranjaments propis, la música tradicional ha viscut una resurrecció a tots els nivells.Han portat la força del directe a més de 35 països, sense creure en les fronteres. Ni artístiques, ni geopolítiques. Les grans sales de concerts a tot Europa han pogut gaudir de les actuacions d’aquesta emblemàtica banda. Una trajectòria ascendent impulsada per un públic fidel, que ja supera els 180.000 subscriptors al seu canal de YouTube.La seva visita a Amer s´emmarcarà dins de les gires de presentació del seu esperat nou setè disc d’estudi, que veurà la llum en una data propera a la celebració del Sona Amer. La BGKO aposta de forma valenta per expandir el seu repertori amb un ampli nombre de cançons de creació pròpia, fruit de llargs anys d’experimentació d’aquesta intrèpida formació, que sempre està a la recerca d’explorar nous territoris, geogràfics i musicals.

BGKO – Barcelona Gipsy balKan OrchestraMargherita Abita (veu, Itàlia) / lvan Kovačević (contrabaix, Sèrbia) / Julien Chanal (guitarra, França) / Pere Nolasc Turu (violí, Tarragona) / Fernando Salinas (acordió, Navarra) / Xavi Pendón (clarinet, Blanes) / Albert Enkaminanko (percussions, Barcelona)
Entrada anticipada 12 € – Taquilla 15 €

Tots els concerts començaran a les 18 h al teatre El Casal d’Amer. D’altra banda, els preus són molt assequibles (entre 10 i 15 € l’entrada per compra anticipada, entre 12 i 20 € si es compra a la mateixa taquilla) i l’organització ha previst també un sistema d’abonaments: 70 € pels 6 concerts.
La compra de l’abonament dona dret a un seient reservat. La venda d’entrades es farà a les oficines de l’Ajuntament d’Amer i online a entradium.com. El Teatre El Casal s’adaptarà a totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries a cada espectacle.

5 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 5/03/2023
Fabulós
Cor de gent jova amb veus precioses. El repertori molt ben aconseguit des de musica sacra a tradicional catalana
Cristina
21/03/2023
bestätigte BewertungWar dabei am 5/03/2023
Sona Amer 2023
En un marc extraordinari un espectable grandiós
Carles
8/03/2023
bestätigte BewertungWar dabei am 5/03/2023
Entrades
Com a ciutadá de Catalunya, crec que tindriu de possar la vostre pagina web per poder comprar les entrades amb CATALÁ. Com ha minim possar l´opció de triar la llengua que un vol triar. Esperant una Mehr lesen esposta SENYORS QUE ESTEM A CATALUNYA
Enric
6/03/2023
bestätigte BewertungWar dabei am 5/03/2023
Molt bo el concert
Molt bo el concert. Aprofito per dir que si teniu ocasió d'anar a veure'l hi aneu, passareu una bona estona escoltant el bé que canten.
Rosa
6/03/2023
bestätigte BewertungWar dabei am 5/03/2023
EXTRAORDINARIO
Una maravilla de actuación. Extraordinaria experiencia en todos los sentidos.
Lluís Ferrés Planella
6/03/2023

Teilen!

Veranstaltet von

Ajuntament d'Amer

Details
We and our partners use our own and third-party cookies in order to offer you the service in a correct way, measure the visits made to our website and, in specific cases, show you advertising and allow you to share content on social networks. You can obtain more information about cookies by consulting our Cookies Policy.