El Camí del Riu (Mitjó, 11a Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles)

El Camí del Riu (Mitjó, 11a Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles)

Eintrittskarten ansehen
El Camí del Riu  (Mitjó, 11a Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles)

El Camí del Riu (Mitjó, 11a Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles)

Sortida aqüeducte del camí de la Noguera. 41°27'12.1"N 1°41'44.3"E. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

El Camí del Riu
Hora: 17h (16.45 punt de trobada)
Lloc: Sortida aqüeducte del camí de la Noguera
Gènere: Passejada Multidisciplinar
Públic: Familiar
Duració: 120’


El Camí del Riu del Mitjó és una passejada alegre, fresca i tendra per a realitzar en família. Un recorregut a la vora del riu de bitlles enmig d’artistes, de canyes i  figueres bordes, per recordar que hem de cuidar el territori, la natura… Casa nostra.


Aconsellem portar aigua, repelent de mosquits, gorra i calçat que es pugui mullar. És apte per a tota la família, però no per a cotxets ni cadires de rodes. Arribar 15 minuts abans.


Transhumància
Cia: XIP XAP
Gènere: Música/ Titelles

La transhumància és la migració dels ramats a la recerca de les pastures segons l'època de l'any: a la muntanya a l’estiu i a la plana a l’hivern. I així són els nostres pastors, porten el seu ramat allà on el públic està reunit per gaudir del teatre en plena natura. Pastors, cabres, i el nostre gos són els personatges principals. Però potser tu també acabaràs sent protagonista. Saps munyir? I que tal fas de llop?

Hand made
Cia: CARLOS MARTÍNEZ
Gènere: Mim

"Fet a mà” és el programa de tota una vida, que inclou peces cèlebres com: “Rellotge de butxaca”, “Parada d'autobús” i “Jocs Olímpics”. Amb el millor de la tècnica expressiva, Carlos Martínez estableix amb l'espectador una conversa franca i sense doblecs, enmig d'una atmosfera subtil que encara fa més intensa la sorpresa generada per cada situació.

Instal·lacions artístiques
Arsenal Escola d’Art, Zig Zag Centre d’expressió plàstica
Gènere: Arts plàstiques
In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

3 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 28/05/2022
Estupenda trashumancia
Fantástica obra de teatro trashumante a lo largo del río, entretenida, divertida y perfecta para representar las dificultades de la ganadería tradicional
Luis Muñoz
29/05/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 28/05/2022
Passeig inolvidable
És una experiència diferent fer el camí del riu acompanyats d'aquestes artistes que et feien cantar, riure i vigilar de no ficar el peu al riu. Altament recomanable! Per altra banda, el mim no hi ha Mehr lesen paraules per descriure com un home pot fer-te transportar a diferents espais amb la imaginació i la seva expressió corporal.
Mayca
29/05/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 28/05/2022
Sortida diferent
Em va semblar una sortida molt divertida i diferent. Igual estaria be una mica mes dexplicacio de que es el que fan els actors, el cami de la transumancia...mes que res pels nens mes petits, una peti Mehr lesen a presentacio.
Maria
29/05/2022

Teilen!

Veranstaltet von

Mitjó. Mostra de Titelles de Riudebitlles

Details