Festival Mussart 2021

Festival Mussart 2021

Eintrittskarten ansehen
Festival Mussart 2021

Festival Mussart 2021

Poble de la Mussara. La Mussara. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Festival Mussart 2021 - Música i poesia a la Mussara

Dissabte 7 d'agost de 2021 - La Mussara

Accés al recinte a partir de les 18.30 h - Poble de la Mussara

Inici espectacle: 19 h.

El Festival Mussart 2021 tindrà lloc en un únic espai: el poble de la Mussara. El públic assistent podrà adquirir l'entrada per a la zona de graderia natural (terreny amb pendent sense possibilitat de posar-hi cadira) o per a la zona d'espai de cadires on cada entrada disposarà d'una cadira, sense numerar. En ambdós casos caldrà mantenir la distància de seguretat.

El Festival començarà a les 7 de la tarda i combinarà dramatúrgia, poesia i música contemporània de la mà de Montse Guallar, Mar Ulldemolins, Sara Sambola, Aleix Bové i Gerard Marsal i la Poetry Company del Mussart. Un any més la direcció artística del Festival va a càrrec de Francesc Cerro.

En accedir al recinte caldrà validar l'entrada. 


Organitzat per l'Ajuntament de Vilaplana

Amb el suport de la Diputació de Tarragona

Col·labora Grup de Teatre de Vilaplana


In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

18 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 7/08/2021
Espectacular!
Les rapsodes van fer arribar els textos al públic de forma excel·lent! Bons textos, bona música. FELICITATS!
Sandra F.
19/08/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 7/08/2021
Acte molt bonic, entranyable i emotiu en un lloc magic
Era la primera vegada que el veia i he de dir que tot l'acte poetic-musical em va agradar molt, ben narrat per totes les dones, uns músics excel.lents i un equip de so perfecte. El lloc, la mussara Mehr lesen que te molt encant i transmet molt bones vibracions. Jo he vingut força sovint d'Arboli per veure les vistes, però amb el Mussart ha estat una descoberta de sensacions i emocions molt agradables He de dir que varem marxar abans no acabes l'espectacle, perquè fosquejava i no teniem llum per retornar al cotxe. No dubtare a tornar-hi cada any i a recomanar-lo. Anims i seguiu fent-lo !!!
Magda
17/08/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 7/08/2021
Lila
Perfecte
Maica
12/08/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 7/08/2021
Art en espai natural
Un escenari natural fantàstic per celebrar un recital de música, poesia i teatre. Música sensible i delicada amb veu de solista espectacular. Textos de lluita i alliberació de les dones i per a les Mehr lesen ones, recitats per dones que posen sentiment, ràbia, passió, sensibilitat . . . Ho vaig gaudir moltíssim. Moltes gràcies. Espero repetir el proper any !!!
Montserrat Cano Domene
10/08/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 7/08/2021
Massa llarg i amb títol enganyós
Sí, el marc és perfecte, les pintures i pinzells cada vegada més fins i clars! Però cal pensar també en els que venim a veure-us si voleu aconseguir tancar el cercle. Sí, un espectacle a la muntanya a Mehr lesen segut a terra o en una cadira de fusta pleglable que duri dues hores i mitja esdevé difícil d'empassar només mb una ampolla d'aigua. Més enllà de la tria del tema, ni del treball que de ben segur comporta muntar un festival com aquest, no he aconseguit veure cap dona empoderada en les diferents audicions de la primera part; sí un reguitzell/catàleg de dones desgraciades que la vida i aquells homenots dolents han fet trencar. Ni rastre de l'orígen del tema/xacra ni d'almenys una solució o proposta de com es pot arreglar aquest pou fondo del maltracte entre persones! Sóc un home i m'heu fet sentir brut com l'aigua que quedava podrida al bassot de La Mussara... He donat gràcies per primera vegada a la pandèmia perquè la distància de seguretat em deslliurava de la presó si gosava mirar a una persona malament, en un entorn tan fal·lic (recordeu la forma de campanar!) I a la segona part, ni rastre de l'empoderament del cartell que he trobat tant a faltar a la primera. Sort de l'actuació de les rapsodes i dels músics que, com ja ens venen confirmant cada any, han ajudat a entrar en l'espectacle magníficament. L'any que ve, vindré amb un coixí.
Pep Mestre
9/08/2021
Mehr laden

Teilen!

Veranstaltet von

Grup de Teatre de Vilaplana

Details