VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Eintrittskarten ansehen
VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Centre Cultural Mercè Rodoreda. C/Major, 69. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

La VI GALA SOLIDÀRIA JUJOL serà l'acte de cloenda del XII Premi Jujol de Dansa Jove Sant Joan Despí 2022, que se celebrarà el proper cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig.

S'hi ballaran peces coreogràfiques de les següents disciplines: clàssic, neoclàssic, contemporani i modern-jazz i de les següents modalitats: solos, duos i grupals. Enguany hi participen ballarines i ballarins nascuts entre el 1997 al 2013.

En aquesta Gala hi ballaran les coreografies guardonades amb MEDALLES D'OR del concurs, les seleccionades pel Jurat i les seleccionades per l'Organització.

Tota la recaptació de la GALA SOLIDÀRIA JUJOL es destinarà al programa Hospital Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

2 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 15/05/2022
L'art en dansa damunt de l'escenari. Molt bona feina! Un plaer haver assistit!
Les coreografies, l'organització, l'espai... tot molt bé!! Vam gaudir molt de l'acte. Tot molt fluid i molt sentit!! Un gust col·laborar en l'obra social de Sant Joan de Déu d'aquesta manera. Feli Mehr lesen itats per la feina feta!!
Montse
16/05/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 15/05/2022
Excelente
Me gustó mucho, la organización perfecta, pero faltó un detalle para las escuelas que participaron por ejemplo una G de gala.
Margarita
16/05/2022

Teilen!

Veranstaltet von

A BENEFICI DE: Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Details