Gustau, la transició al descobert de Balandra Films

Gustau, la transició al descobert de Balandra Films

Eintrittskarten ansehen
Gustau, la transició al descobert de Balandra Films

Gustau, la transició al descobert de Balandra Films

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CAT
El capvespre de l'onze de setembre de 1978, en el context d'una manifestació en contra de la Transició espanyola i en favor de la independència de Catalunya, prop de la confluència amb el carrer Avinyó, Gustau Muñoz de Bustillo, es desploma en una de les voreres del carrer Ferran després de rebre un tret per l'esquena. El documental pren el cas del jove Gustau com a punt de partida per a qüestionar la Transició espanyola, de la qual s'han silenciat, des dels seus inicis fins al present, els crims comesos pel règim.
Balandra films és una productora audiovisual dedicada a la producció de documentals.

CAST
El atardecer del once de septiembre de 1978, en el contexto de una manifestación en contra de la Transición española y en favor de la independencia de Cataluña, cerca de la confluencia con la calle Avinyó, Gustau Muñoz de Bustillo, se desploma en una de las aceras de la calle Ferran tras recibir un disparo por la espalda. El documental toma el caso del joven Gustavo como punto de partida para cuestionar la Transición española, de la que se han silenciado, desde sus inicios hasta el presente, los crímenes cometidos por el régimen.
Balandra films es una productora audiovisual dedicada a la producción de documentales.

ENG
On the evening of September 11, 1978, in the context of a demonstration against the Spanish Transition and in favor of the independence of Catalonia, near the confluence with Carrer Avinyó, Gustau Muñoz de Bustillo collapsed in one of the sidewalks of Carrer Ferran after being shot in the back. The documentary takes the case of the young Gustau as a starting point for questioning the Spanish Transition, whose crimes committed by the regime have been silenced, from its beginnings to the present.
Balandra films is an audiovisual producer dedicated to the production of documentaries.

[+ INFO]

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

Antic Teatre

Details