Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Eintrittskarten ansehen
Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Flahertys irish Pub. Flaherty´s Irish Pub Barcelona, Plaça de Joaquim Xirau, Barcelona, Spain. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

​Harri on edustanut Suomea mm. Laugh Factoryn Funniest Person in the World -kisassa ja useilla kansainvälisillä komediafestivaaleilla, kun Ljubljanan PANČ, Liverpool Comedy Festival ja Edinburgh Fringe. Tämänvuotisella Barcelonan komediafestivaalilla Harri on lämmittelemässä lavaa yhdelle pääesiintyjistä, Reginald D. Hunterille, ja tekee samalla reissulla jälleen suomenkielisen keikan Suomi-yhteisölle. 

Harri on yksi Suomen kansainvälisimmistä koomikoista, sillä hän on esiintynyt 14 maassa, neljällä kielellä ja kahdella mantereella, monissa eksoottisissa paikoissa kuten Buenos Aires, São Paulo, Dublin, Bratislava ja Forssa.

Harri on tynnyrikypsytetty, matalahiilihappoinen ja elegantisti korkkivikainen stand up -koomikko, jonka komiikka on mustaa huumoria hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin.


"Esiintyjänä Harri on erittäin varma ja lavaläsnäolo on ensiluokkaa. Harva uskaltaa aloittaa vitsin jättääkseen sen siihen ilmoittaen vain halunneensa jakaa ko. asian yleisön kanssa, ja silti on hauska." ― (City.fi, 2015)


"Harri, lose the hat." ― (Jamie Masada, Laugh Factoryn omistaja, 2016)


"Golden leggins are a fucking step up from a cowboy hat with a skull on it, aren't they?" ― Jimmy Carr, 2018


"Luulin, että se karvainen elukka olisi loppuni." ― (C-3PO, kauan kauan sitten)

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

Agency entertainment & Marketing SL

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren