Ja Veus: UAL·LA

Ja Veus: UAL·LA

Eintrittskarten ansehen
Ja Veus: UAL·LA

Ja Veus: UAL·LA

Teatret del Serrallo. Moll de Pescadors, 1. Karte ansehen

14/03/2020

20:30

Kaufe Deine Eintrittskarten

Anticipada

8,00 €

Taquilla

10,00 €

Endpreis. Inklusive Verwaltungsgebühren.

Gesamt 0,00 €

Beschreibung

UAL·LA presenta ¡Play!
Dissabte 14 de març a les 20.30h
Teatret del Serrallo, Tarragona


Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa o de curiositat, fins i tot d’indignació i amb aquesta declaració es presenten Alba Rubio i Modesto Lai. El seu nou espectacle Play! és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta cada dia. Tot i que els personatges se’ns presenten en un context molt quotidià, les seves accions es veuran totalment travessades per l’absurd i es desenvoluparan seguint patrons poc comuns a un comportament humà reconeixible, dins d’un llenguatge més proper al videoclip. Play! és també un concert de “tablemusic”, terme usat pel grup per a descriure el gènere tan particular de les cançons que formen l’espectacle. Les peces són fruit d’una intensa investigació en gèneres musicals diversos. Les polifonies vocals són les grans protagonistes d’aquestes cançons, que ve acompanyades de ritmes percutius en una taula i amb elements diversos, com ara una bossa de plàstic, pilotes o un llapis.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

Plexo

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren