LA REPETICIÓN

LA REPETICIÓN

Eintrittskarten ansehen
LA REPETICIÓN

LA REPETICIÓN

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

XX Circuito de Creación Escénica Contemporánea para Público Adulto y Familiar

La Repetició és un espectacle que habita la repetició com a dispositiu escènic. A través del recurs de repetir en escena accions, paraules, sons i moviments explora les possibilitats compositives i coreogràfiques de la repetició. Genera línies d'acció i interacció que es perverteixen, modifiquen, fragmenten i reformulen, generant composicions formals, semàntiques, sonores, rítmiques i kinèsiques. Tot això s'emmarca en un context metateatral que oscil·la entre l'assaig, la improvisació i la (re)presentació.

SIPNOSI La ciència només pot percebre fenòmens repetibles. Coneixem l'univers a través del que es repeteix. El batec del cor és una repetició que ens manté amb vida. A la vida tot es repeteix. Tot es repeteix. Repetim els nostres errors. L'ésser humà és l'únic animal que es repeteix en ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra. Tot es repeteix. Es repeteix curs. L'all repeteix. Els lloros repeteixen. El ressò repeteix. Les onades es repeteixen. Tot es repeteix. Fins a Jesucrist, en renéixer, es repeteix. Tot es repeteix. Tot es repeteix. Tot es repeteix.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Details