Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Eintrittskarten ansehen
Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

El Vapor. Mare de Déu dels Àngels, 76. Karte ansehen


Das Event wurde abgesagt.

Dieses Event wurde vom Veranstalter aus folgendem Grund abgesagt:

No lograr el aforo mínimo para la realización del espectáculo

Wenn Du für dieses Event eine Eintrittskarte gekauft hast, haben wir die Rückerstattung eingeleitet. Zusätzlich haben wir Dir alle Informationen an die von Dir beim Kauf angegebene E-Mailadresse gesendet.

Beschreibung

L’univers Minova el formen Esteve Puig (compositor i veu principal) Jesús Martinez (sintetitzadors i programació) i Jordi Riera (bateria electrònica). Junts viatgen des del 2015 cap el pop del futur i l’electrònica amb ànima. Van crèixer amb el ritme dels 80 i venen a fer-nos ballar per dins i per fora. Lletres quotidianes i melodies enganxoses que prometen revolucionar novament l’escena pop catalana.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 15/10/2022
Molt mal gestionat
Hola, resulta que es va anul·lar el concert i ningú ens va informar. Vam trucar a l'organitzador i no en sabia res. Al final, es veu que a través de l'instagram, el propi grup ho havia anunciat. No és Mehr lesen la manera adequada de fer-ho, creiem. Llavors, la pregunta és com i quan ens tornaran els diners? Moltes gràcies
Jordi Roca
16/10/2022
Hola Jordi, ens sap molt de greu el que ha passat. Actualment s'estan gestionant totes les devolucions de les entrades i en breu rebreu l'import. Per altre banda es posarem en contacte amb tots els afectats per poder-vos compensar.
Minova
17/10/2022

Teilen!

Veranstaltet von

Minova

Details