Mabel Flores | BCN

Mabel Flores | BCN

Eintrittskarten ansehen
Mabel Flores | BCN

Mabel Flores | BCN

La Nau. C/ Àlaba 30. Karte ansehen

17/03/2024

19:00

Kaufe Deine Eintrittskarten

Entrada (preu reduït)

Verbleibende 0

12,15 € 10,31 €

Ausverkauft

Entrada anticipada

12,38 €

Endgültiger Preis. Verwaltungsgebühren und Non-Assistance-Versicherung inbegriffen

Gesamt 0,00 €

Beschreibung

Mabel Flores anuncia la primera data de la gira 2024, anomenada "Estic prou bé", que tindrà lloc a partir de març.

El nou single, que dona nom a la gira i esdevé el segon avançament del què serà el seu proper àlbum, es podrà escoltar a partir del 19 de gener a totes les plataformes digitals i és una confluència de gèneres habituals en la cantautora, un pop festiu amb la presència de matisos tropicals, sintètics i electrònics que es fusionen amb gust amb elements més acústics. Amb aquesta cançó l'autora explica com se sent en l'actualitat i posa sobre la taula la necessitat de trobar un equilibri sa entre les complexitats, els desafiaments o la pressió de la indústria musical i el plaer, la recompensa i la celebració dels èxits. "Estic prou bé" és la importància de lluitar per la pròpia veritat, de deixar enrere totes les veus que diuen "no podràs" i de com és d'imprescindible creure en una mateixa per tombar aquestes inseguretats i pors alienes.

Un espectacle que promet ser una experiència única carregada d'energia, complicitat i força. L'autora, acompanyada de tota la banda, presentarà noves cançons, nou directe, nova faceta i una sonoritat més personal, desenfadada, electrònica i honesta que mai, impossible d'encasellar, que a més coincideix amb els 10 anys de l'artista sobre els escenaris. Un viatge de sentits i un repàs del seu repertori que, sense dubtes, us farà vibrar, emocionar-vos, ballar i gaudir.

Veu principal i guitarra acústica - Mabel Flores
Bateria i samples - Peri (Àlex Sánchez)
Baix elèctric i veu - Mar Safont
Teclats, percussió i veu - Edu Núñez
Guitarra elèctrica i veu - Bernat Ribas
Trompeta i veu - Jana Barriel

HORARIS

Obertura de portes: 19h
Inici de concert: 19.30h

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

El Caminito Produccions

Details