Magalí Sare & Sebastià Gris.

Magalí Sare & Sebastià Gris.

Eintrittskarten ansehen
Magalí Sare & Sebastià Gris.

Magalí Sare & Sebastià Gris.

TEATRE EL CASAL, Amer. Rambla Monestir. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

CONCERT INAUGURAL SONA AMER 2020 AMB LA PRESENTACIÓ DEL NOU DISC “A BOY AND A GIRL”
Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl” de la mà del productor David Soler i el coproductor Santi Careta.
Aquesta proposta aposta per l’experimentació electrònica a través de la desconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai a on es va produir la gravació, La rectoria.
La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.
Durant l’etapa de gravació del disc, es van enregistrar dos temes propis: "Venim a aquest món" i "Temps Enrere". Aquests representen l’inici de la transformació dels artistes que dóna pas a la creació de “A Boy and a Girl”, proposta transgressora.
Els dos singles es presentaran juntament amb l’àlbum.

CONCIERTO INAUGURAL SONA AMER 2.020 CON LA PRESENTACIÓN DEL NUEVO DISCO "A BOY AND A GIRL"
Magalí Sare & Sebastià Gris nos presentan su primer disco juntos titulado "A boy and a girl" de la mano del productor David Soler y el coproductor Santi Careta.
Esta propuesta apuesta por la experimentación electrónica a través de la deconstrucción de temas clásicos de cámara y canciones populares, creando nuevas sonoridades donde también están presentes elementos naturales del espacio donde se produjo la grabación, La rectoría.
La guitarra y la voz se presentan como elementos principales que abarcan continuamente el mundo de los efectos y las distorsiones.
Durante la etapa de grabación del disco, se registraron dos temas propios: "Venim a aquest món" y "Temps Enrere". Estos representan el inicio de la transformación de los artistas que da paso a la creación de "A Boy and a Girl", propuesta transgresora.
Los dos singles se presentarán junto con el álbum.

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

Ajuntament d'Amer

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren