Mandli-Bayona-Franch - El Origen de la Bestia

Mandli-Bayona-Franch - El Origen de la Bestia

Eintrittskarten ansehen
Mandli-Bayona-Franch - El Origen de la Bestia

Mandli-Bayona-Franch - El Origen de la Bestia

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Karte ansehen

Wähle Datum

Wähle Uhrzeit

Beschreibung

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.


>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.


>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.


CATALÀ
Esperem un senyal per a detonar, per a realitzar una acció o prendre una decisió. El senyal per a dir prou, fins aquí, la senyal de l’alliberament. Pot ser un succés, una persona, un lloc, el temps, el no poder més, el coneixement, un acte fortuït, una paraula mal dita, un cop, un petó, una carícia… La senyal és un lleu soroll enmig del silenci, un cérvol apareixent entre els

arbres, una trobada, un comiat, una ganyota, una cadira pels aires…

CASTELLANO
Esperamos una señal para detonar, para realizar una acción o tomar una decisión. La señal para decir basta, hasta aquí, la señal de la liberación. Puede ser un suceso, una persona, un lugar, el tiempo, la hartura, el conocimiento de algo, un acto fortuito, una palabra mal dicha, un golpe, un beso, una caricia… La señal es un leve ruido en medio del silencio, un ciervo asomándose entre los árboles, un encuentro, una despedida, una mueca, una silla por los aires…

ENGLISH
We wait for a trigger signal to perform an action or to take a decision. The signal for saying enough, that’s as far as it goes, the signal for liberation. It could be an event, a person, a place, a time, our fed-upness, the knowledge of something, a chance act, an ill-spoken word, a blow, a kiss, a caress…. The signal is a slight noise in the silence, a deer glimpsed through the trees, an encounter, a goodbye, a gesture, a chair in the skies…

[+ INFO]

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

Antic Teatre

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren