Punchinelis

Punchinelis

Eintrittskarten ansehen
Punchinelis

Punchinelis

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Punchinelis es una representació de titelles amb els elements propis de la tradició popular. El llop intenta menjar-se a l’ocell i l’home caçar al llop... provocant els somriures i la participació del públic. Es tracta d’un espectacle de titelles basat en la tradició del titella de guant tradicional anglès, (en Punch), però amb la incorporació d'altres influències europees i d'un llenguatge visual modern.

Luís Zornoza Boy, és Diplomat en Dret per la Universitat de Madrid; Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Londres; i Màster en Belles Arts. A la Norwich Escola d'Art, Anglaterra. La Cia SiestaTeatro va ser fundada a Londres el 1987, per Luis Z. Boy, per a la recerca en el teatre visual amb objectes i titelles. Els espectacles entre 1988 i 1991 es van crear en el Ovalhouse Theatre de Londres, de 1991 a 2000 al NPT a Anglaterra. El 2002 la companyia obre un taller a Granada on s'estableix definitivament el 2008. Luís Zornoza Boy és un dels valors titellaires de més altura que hi ha a Espanya, i un dels menys coneguts, per una simple raó: gran part de la seva carrera ha transcorregut i continua transcorrent en bona part per Europa, i més concretament, pel nord d'Europa: Anglaterra, Bèlgica, Finlàndia…

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

3 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 16/10/2022
Espectáculo muy recomendable
Me ha encantado el espectáculo. Repetiría en la sala la Puntual y buscaría otros espectáculos de Luis Zornoza Boy.
Martí
17/10/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 16/10/2022
Sin rumbo
Muy simpático el titiritero pero tuvimos la sensación de que faltaba un guion, una historia. En tantos años de títeres no ha podido llegar algo más creativo, con respecto a la misma broma fácil de ped Mehr lesen caca Pis? Tema: Lobo que come gallinas. Eso es todo. Y es poquito.
Gabriel
16/10/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 16/10/2022
Divertido y muy didáctico
Nos ha encantado. Mis hijos se han metido completamente en la historia y han disfrutado todo el tiempo.
Margarita Fernández
16/10/2022

Teilen!

Veranstaltet von

La Puntual

Details