“ROGES” de Miquel Barcelona + POL BATLLE I RITA PAYÉS

“ROGES” de Miquel Barcelona + POL BATLLE I RITA PAYÉS

Eintrittskarten ansehen
“ROGES” de Miquel Barcelona + POL BATLLE I RITA PAYÉS

“ROGES” de Miquel Barcelona + POL BATLLE I RITA PAYÉS

La Nau. Carrer de Dalt, 1 - 08503. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

OBERTURA DE PORTES: 17h

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult


MIQUEL BARCELONA PRESENTA "ROGES"

'rojos' és una peça d’arts escèniques resultat de la intersecció entre dues línies de treball: una recerca de testimonis de la època de postguerra de la Guerra civil espanyola i la recuperació del llegat cultural artístic de la època. 'rojos' s'estrenarà al Mercat de les Flors la temporada 21-22.

Desde l'agost de 2020 fins a l'octubre de 2021, a través del procés de creació de 'rojos', s'intervindran artísticament espais de memòria de la època de postguerra i es nodrirà el contingut, estètica i dramatúrgia de la peça final del treball de territori i memòria de diferents festivals i estructures d'exhibició. Ens referim a tallers, col·loquis, associacions, recerca de testimonis i, finalment, pràctiques a través del cos i de la dansa per posar en contacte una generació silenciada (gent gran) i les noves generacions. L'objectiu d'aquestes trobades és doble: trobar informació rellevant sobre aquella època per establir forts paral·lelismes amb el moment actual i generar un marc de contingut per a la peça final escènica.

‘roges’ és la evolució d’aquesta recerca que la companyia va compartint en càpsules en diferents contextos d’exhibició. Ja s'ha representat a Terrats en cultura (20/8/20) i a Escena Poblenou (25/10/20) 
Teaser

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i recerca: Miquel Barcelona
Mànager i acompanyament artístic: Haizea Arrizabalaga
Assessorament conceptual i disseny gràfic: Àurea Estellé Alsina
Intèrprets: Miquel Barcelona, Martí Güell i Bea Vergés
Música: Oriol Mula
Fotografia: Nora Baylach
Vídeo: Ignasi Castañé
Suports: Beca per a la recerca i la innovació en les arts escèniques de l’OSIC (Generalitat de Catalunya), El Mercat de les Flors, Esbart Ciutat Comtal, Centre Cultural Els Costals, Fundació La Plana, Mas El Pla, Programa CreaMedia de Barcelona Activa, #Happinest Superamas, Nilak, Coincidències, Escena Poblenou i Associació Vòrtex. 
Agraïments: Helena Gispert, Carlos Martorell, Maria Argentí, Rafaela Casado, Toni Gutiérrez, Mariona Castillo, Esther Vendrell i Berta Vilarrasa.


POL BATLLE I RITA PAYÉS

Pol Batlle s’acompanya aquesta vegada de Rita Payés per oferir-nos un espectacle íntim i molt especial. El músic, ex Ljubliana & The Seawolf, està presentant un nou projecte que porta el seu nom i que ja va sorprendre amb una primera pinzellada abans de l'estiu, Colmena. Aquest duo, que s’ha deixat escoltar en poques ocasions durant aquests temps tant atípics ofereixen una música delicada, preciosista que, quan t’atrapa, no et deixa anar.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 20/12/2020
Sorprenent
Em va agradar molt l'espectacle de dansa, que per mi, em va semblar més un espectacle de dansa-teatre, el sentiment-emoció anava lligat amb el moviment, per això em va agradar. També el concert de mús Mehr lesen ca i cant amb unes veus especials, que costen de sentir i trobar i una música que no estic acostumada a escoltar i em va arribar. Moltes gràcies pels dos espectacles.
Rosa Baroy Sanchez
21/12/2020

Teilen!

Veranstaltet von

BROTS del Cantilafont

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren