Salvatge Cor + Cromlec

Salvatge Cor + Cromlec

Eintrittskarten ansehen
Salvatge Cor + Cromlec

Salvatge Cor + Cromlec

Casa de la Música de Terrassa. El Vapor, Espai de Creació Musical. Carrer de Mare de Déu dels Àngels, 76, 08221 Terrassa, España. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Fundada a mitjan 2013 per Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), completen la formació Gabriel Abrines a la guitarra, Pere Font al baix, Sara Mingolla al teclat i Jaume Salom a la bateria.

Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació, l’ideari i les cançons de SALVATGE COR cerquen el seu què en la immediatesa entre músics i públic, així com en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts.

El seu nou treball, anomenat “bruixes”. Un manifest sonor que defensa un vers propi: tancat dins la norma, no canvies de forma. Tota una declaració d’intencions a la recerca de noves vies de creativitat, idiomes i geografies.

Obriran la vetllada el duet Cromlec.

http://www.espaivapor.com/

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

Salvatge Cor

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren