Taller familiar 'Collage i Acció' amb Macarena Recuerda Shepherd

Taller familiar 'Collage i Acció' amb Macarena Recuerda Shepherd

Eintrittskarten ansehen
Taller familiar 'Collage i Acció' amb Macarena Recuerda Shepherd

Taller familiar 'Collage i Acció' amb Macarena Recuerda Shepherd

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Collage i Acció, peça-taller.

Compondre imatges amb cossos i objectes a escena.


Un laboratori intergeneracional que pretén crear un espai comú tant per a divertir-nos, com per a la investigació artística. A través del joc experimentarem amb materials plàstics, paisatges sonors i cossos en acció, i descobrirem les diferents possibilitats i lectures que sorgeixen segons les composicions que genera la mateixa pràctica del collage.

Collage i Acció és una peça participativa que es desenvolupa en tres parts: Un joc de taula, un joc escènic i un debat. El públic composat per persones adultes i petites hauran d'organitzar-se, escoltar-se i crear una obra en equip. Collage i Acció és un espai per a construïr noves realitats. Que passaria si cambiesim el nom dels objectes? I si els hi donessim un altre ús? I si ens imaginessim que un cos és un objecte i un objecte varis cossos?I si al moure una cadira sones com un cavall o si un peu de micro fes l'olor d'una flor?


Peça intergeneracional i participativa.

Edat a partir de 6 anys

Durada 120min.

Preu 5€ / persona

*En aquesta peça han col·laborat Josunene, Gorka Bilbao, Nikola Zoilo i Marta Galán. Amb l'ajuda de Azkuna Zentroa, Bilbao Eszena, El Graner, Sala Baratza i Dantzan Bilaka.


Macarena Recuerda Shepherd Artista visual i ballarina. Formada en arts escèniques, arts visuals i dansa. Tot i ser llicenciada per l'Institut del Teatre, el que realment m'interessa són projectes participatius que tinguin com a objectiu crear noves formes de trobada amb l'art. Des del 2012 la nostra investigació gira entorn del rol de l'espectador. Invento nous espais per jugar, crear i pensar en companyia. He realitzat diferents projectes en col·laboració amb els artistes Txalo Toloza, Amalia Fernández, Amanda Pola i Vicente Arlandis. Des del 2018 sóc fundadora i integrant del Colectivo Estraperlo, plataforma de nous creadors dificilment etiquetables. Aquestes són les meves peces: 2010 Thatʼs the story of my life, 2012 Greenwich Art Show, 2013 Whose are those eyes? 2015 El Experimento Ganzfeld, 2016 Collage y Acción, 2018 ¡AY! ¡YA!".

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 16/03/2019
hacer crecer la creatividad en familia
Nos ha gustado mucho el taller porque ha sido un espacio para sacarle brillo a la creatividad, que trabaja desde lo visual, lo auditivo, lo corporal... Hemos aprendido todo lo que hay detrás de un co Mehr lesen lage, algo que hacemos sin ser muy conscientes del proceso. Muy muy recomendable.
Olga
17/03/2019

Teilen!

Veranstaltet von

La Caldera Les Corts

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren