Tastet de Sant Jordi

Tastet de Sant Jordi

Eintrittskarten ansehen
Tastet de Sant Jordi

Tastet de Sant Jordi

plaça dels Carros. Tarragona. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

El Tastet de Sant Jordi és un esdeveniment familiar previ a la diada de Sant Jordi, amb la idea que els nens i nenes s’acostin als llibres de manera directa, perquè siguin ells mateixos qui triïn el llibre a llegir, potenciant una compra més conscient i de proximitat. També és una diada de festa, on les famílies poden disfrutar d’un dissabte al matí d’esbarjo i cultura.

En aquesta quarta edició, que consolida d’esdeveniment, comptarem amb activitats precioses:

11h. Obertura de portes amb música en directe a càrrec d’Akila.

11:30h. Sessió de mini-mini contacontes amb poemes en directe amb Joan Rioné! A més, ens explicarà novetats amb les il·lustradores Maria Beitia i Marta Contreras dels llibres “Piscina Poesia” i “Formigues a la cuina” (3a edició renovada).

12:15h. Inventarem un conte col·lectiu, amb guió i música a càrrec de Lali Begood i il·lustracions de Txomin Medrano en directe!

Enguany, l’espai del Tastet estarà delimitat per bombolles familiars i cada una comptarà amb activitats per fer, com un taller de manga per crear el nostre propi avatar o una selecció de llibres recomanats pel personal de la Biblioteca Pública de Tarragona en funció de les edats de cada nen i nena (especifiqueu-les al web d’entradium en comprar l’entrada).

També hi haurà servei de bar.

IMPORTANT! VENDA D’ENTRADES DEL 31 DE MARÇ AL 12 D’ABRIL

Aquest any, a causa de la crisi de la COVID-19, és imprescindible comprar entrades per tal de poder gaudir del Tastet de Sant Jordi. Podreu aconseguir-les des del 31 de març i fins el 12 d’abril al següent enllaç d’Entradium: https://entradium.com/events/tastet-de-sant-jordi

Per a famílies sòcies de Tecletes les entrades són GRATUÏTES (però cal reservar-les al mateix enllaç). Per a les famílies no sòcies, el cost és de 5€* per família.*Els beneficis de les entrades es destinaran a l’adquisició de llibres per a famílies amb nens i nenes amb risc d’exclusió social del Barri del Port de Tarragona.

Aquesta iniciativa no seria possible sense la col·laboració de: Associació de Veïns Barri del Port de Tarragona, Piscina, un petit oceà, Biblioteca Pública de Tarragona, Repsol, Ajuntament de Tarragona, Edicions Cavall Fort i Llibrelocal.cat.

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

5 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 17/04/2021
Organizacion
Una magnífica organización
Paola
17/04/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 17/04/2021
Genial
Un matí en família, segur i tan ben organitzat com sempre. Gràcies Tecletes!
Sandra
17/04/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 17/04/2021
Genial com sempre
La Lali ja es podria haver estirat explicant alguna cançó més...
Judit
17/04/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 17/04/2021
Muy buena organización
Nos lo hemos pasado genial. Muy buena organización, todo adaptado a la situación actual y muy bien preparado para las "burbujas familiares". Muchas gracias por realizar actividades así en Tarragona, c Mehr lesen n tanto cariño y cuidando los detalles. Hacenñ falta. Buen trabajo, Tecletes.
Sara López
17/04/2021
bestätigte BewertungWar dabei am 17/04/2021
Molt bona iniciativa!!!
Ha segut un matí molt bonic, de contes, música i mamualitats en família! Moltes gràcies Tecletes!
Irene
17/04/2021

Teilen!

Veranstaltet von

Tecletes Associació de mares de Tarragona

Details