Zebrass a Terrassa

Zebrass a Terrassa

Eintrittskarten ansehen
Zebrass a Terrassa

Zebrass a Terrassa

Sala La Rasa 64. Carrer La Rasa, 64. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

ZEBRASS

Des que van iniciar el seu camí a principis del 2012 a Vilanova i la Geltrú, ZeBRASS ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper destacat i especial.  

La banda, integrada per 11 músics, es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals Jamaicans passats pel peculiar filtre de brass band. Zebrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat allà on va.

L’espectacle que es presenta és un resum de la trajectòria personal dels seus membres, temes propis de música reggae i ska i algunes de les versions que parteixen d’alguns clàssics del gènere.

Tot això ho podem amanir amb alguna sorpresa com ara els Beatles. Totes aquestes produccions presentades entre el 2019 i 2020 amb les temàtiques “ZMB Mixtapes” i el nou album “Som Pell”. 

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

3 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 11/12/2020
Zebrass geniales, La Rasa 64, tb geniales
Es una pena que haya habido tan poca respuesta de la población. Los músicos estubieron geniales, muy animados y muy buena mísuca y versiones. El poder tomar una copa, todo un gustazo. Repetiría sin Mehr lesen uda. Me tocó subir a casa corriendo, por el toque de las 22h, pero encantada
Teresa
12/12/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 11/12/2020
Gran nit.
En aquests temps tan durs, ens van fer passar una molt bona estona. Gràcies!
Carolina
12/12/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 11/12/2020
Música carregada d'energia!
Transmeten felicitat i bon rollo, toquen de putamare!
Montse
12/12/2020

Teilen!

Veranstaltet von

SALA RASA 64

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren