Mònica Muntaner i Rosa Muñoz - Quatre octaves i mitja (Un No-concert)

Mònica Muntaner i Rosa Muñoz - Quatre octaves i mitja (Un No-concert)

Go to tickets
Mònica Muntaner i Rosa Muñoz - Quatre octaves i mitja (Un No-concert)

Mònica Muntaner i Rosa Muñoz - Quatre octaves i mitja (Un No-concert)

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
Quatre octaves i mitja parteix d'una necessitat poètica d'expressar l'actual moment vital de les creadores, Mònica Muntaner i Rosa Muñoz; una trobada des de la maduresa i des d'un lloc molt especial i diferent en les seves vides.
Quatre octaves i mitja és un concepte de show que apunta a la construcció del que sembla serà un concert, però mai arriba a concretar-se; un NO-CONCERT.
A partir de la biografia de Jeff Buckley (músic virtuós de bellesa eterna que va morir en estranyes circumstàncies), utilitzada com a fil conductor sobre el qual imaginar i ficcionar, ambdues coreògrafes fan incursions en temes com la melancolia, la vellesa, la mort, l'amor, l'atzar, la tristesa i l’humor…
Textos originals, lletres de cançons, melodies conegudes que remeten a la memòria col·lectiva, versions de temes musicals ja existents... tot per descriure poèticament un univers fragmentat ple de sensacions, formes i textures.

CASTELLANO
Cuatro octavas y media parte de una necesidad poética de expresar el actual momento vital de las creadoras, Mònica Muntaner y Rosa Muñoz; un encuentro desde la madurez y desde un lugar muy especial y diferente en sus vidas.
Cuatro octavas y media es un concepto de show que apunta a la construcción de lo que parece será un concierto, pero nunca llega a concretarse; un NO CONCIERTO.
A partir de la biografía de Jeff Buckley (músico virtuoso de belleza eterna que murió en extrañas  circunstancias), utilizada como hilo conductor sobre el cual imaginar y ficcionar, ambas coreógrafas hacen incursiones en temas como la melancolía, la vejez, la muerte, el amor, el azar, la tristeza y el humor…
Textos originales, letras de canciones, melodías conocidas que remiten a la memoria colectiva, versiones de temas musicales ya existentes... describen poéticamente un universo fragmentado lleno de sensaciones, formas y texturas.

ENGLISH
Quatre octaves i mitja (Four and a Half Octaves) is the result of the creators' poetic need to express their current life experience from a more mature perspective and a very special and different place in their lives.
Four and a Half Octaves is an idea for a show where it looks like there's going to be a concert, but somehow it never takes shape: it remains a NON-CONCERT.
Using the biography of Jeff Buckley (virtuoso musician of eternal beaty who died in mysterious circumstances) as the connecting thread through which to imagine and create, the two choreographers make incursions into subjects such as melancholy, age, death, love, chance, sadness and humour...
Original texts, song lyrics, melodies that are instantly recognisable to all, covers of existing tracks... poetically describing a fragmented universe full of sensations, forms and textures. 

[+INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 03/31/2019
Pera con Lavanda
Un espectáculo original con una variedad artística excelente.
Luziè
04/7/2019

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more