Segueix el teu cor

Ateneu l'Harmonia How do I get there?

Event closed

Description

Segueix el teu cor

Una obra musical fresca, juvenil, nova, profunda. Una obra dramàtica, amb tocs d’humor punyent, que s’endinsa a l’interior dels sentiments adolescents a través de mirades adultes. Una visió innovadora de temes tan actuals com impactants: l’assetjament escolar (bullying), les relacions lèsbiques en l’adolescència, la intolerància familiar, la incomprensió de les amistats... així com l’amor, la superació i les ganes de viure.

Una obra musical d'Enric Mas, basada en el seu llibre del mateix títol, i portada a l’escena pel Grup Escènic GESPA, amb cançons pròpies interpretades en directe.

http://www.ateneuharmonia.cat/esdeveniments/teatre-segueix-el-teu-cor/7 reviews

4.7 / 5
Blanca Padron

Me encanto.

10/04/2018 19/03/2018
Antoni i Alba

Ens ha agradat molt, és una obra molt emotiva i especial. L'autor de l'obra a sabut narrar amb molta delicadesa la relació de les dos noies, així com també reflectir el patiment que han de suportar les persones amb orientacions diferents a la norma establerta. Sense oblidar la excel·lent actuació de la resta de actors, cal dir que brillen molt i molt les dos noies protagonistes, amb molt de carisma, un talent extraordinari per l'actuació i unes veus meravelloses dotades per al cant. Cal destacar lo polifacétic que és l'autor de l'obra, doncs a més de d'escrire-la, s'atreveix a actuar-hi, amés de tocar diversos instruments que acompanyaven les veus de les protagonistes. Enhorabona a tots per la molt bona estona que ens vàreu fer passar a tots.

27/03/2018 19/03/2018
Vanesa (grupo chicas)

Felicidades Enric por la obra. Nos ha gustado especialmente el tratamiento que les has dado a los personajes femeninos, empoderándolas y haciéndolas dueñas de sus destinos, no víctimas con finales dramáticos para pagar el precio del intento y de ser libres. Es una obra comprometida con la defensa de los derechos de las mujeres y la diversidad. Las actrices y actores transmitieron toda la emoción y la profundidad de esta obra tan bella por los valores que difunde como por la delicadeza y ternura con la que lo hace. Gracias Enric por poner delante de los ojos del público nuestras historias de amor y las problemáticas a las que todavía nos enfrentamos las mujeres lesbianas y heterosexuales que queremos ser libres.

26/03/2018 21/03/2018
María

Unaa obra genial. Fresca, actual, divertida y sobre todo, muy real!! Y la interpretación de los actores y actrices... De 10! Altamente recomendable. Felicitaciones a todos/as.

26/03/2018 23/03/2018
Tina

No tengo ninguna opinión negativa para la obra, la tengo para la organización o más bien los asistentes. El salir y entrar constantemente en la sala, se debería prohibir, ya que distrae tanto a los actores como a los asistentes; y el uso del móvil en la sala (haciendo fotos con flash y encendiéndolo)

26/03/2018 23/03/2018
Load more

Location

Ateneu l'Harmonia
Carrer Sant Adrià, 20
Barcelona, Barcelona

Organized by

Nits en blanc