Societat Doctor Alonso - Estudi per a pandereta

Societat Doctor Alonso - Estudi per a pandereta

Go to tickets
Societat Doctor Alonso - Estudi per a pandereta

Societat Doctor Alonso - Estudi per a pandereta

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
Estudi per a PANDERETA és una performance experimental en la qual Tirso Orive i Sofía Asencio, tirant d'un carro proveït d'altaveu, micròfon, panderetes, projector i diferents artefactes electrònics, habiten l'espai públic a partir del moviment, les projeccions i cançons sobre textos de San Juan de la Cruz. Un passeig en el qual els dos performers van editant sobre la realitat que troben posant en relació allò místic i allò popular.

CASTELLANO
Estudi per a PANDERETA es una performance experimental en la que Tirso Orive y Sofía Asencio, tirando de un carro provisto de altavoz, micrófono, panderetas, proyector y cacharrería electrónica varia, habitan el espacio público a partir del movimiento, las proyecciones y canciones sobre textos de San Juan de la Cruz; un paseo en el que los dos performers van editando sobre la realidad que encuentran poniendo en relación lo místico y lo popular.

ENGLISH

Estudi per a PANDERETA is an experimental performance in which Tirso Orive and Sofía Asencio, pulling a trolley equipped with a loudspeaker, microphone, tambourines, projector, and various electronical devices, occupy the public space using movement, projections and songs based on the writings of San Juan de la Cruz. A walk during which the two performers edit the reality they encounter by relating the mystic to the popular.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 03/10/2019
Perdón por la mística
Gracias por la velada. Gracias por el vino Gracias por la poesía
Marc
03/11/2019

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more