TAIL DRAGGER & TOTA BLUES BAND + JOSE LUIS PARDO

TAIL DRAGGER & TOTA BLUES BAND + JOSE LUIS PARDO

Go to tickets
TAIL DRAGGER & TOTA BLUES BAND + JOSE LUIS PARDO

TAIL DRAGGER & TOTA BLUES BAND + JOSE LUIS PARDO

TEATRE EL CASAL, Amer. Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Howlin 'Wolf va dir sobre Tail Dragger, després d'un dels seus incendiaris concerts al Flamingo Club del South Side de Chicago: "One day this boy will take my place. "(Un dia aquest noi em reemplaçarà).

 

James Yancy Jones natural d'Arkansas, i sempre tenint com a referents a Sonny Boy Williamson, Jimmy Reed, Muddy Waters, Elmore James i Boyd Gilmore, es trasllada des de primerenca edat a Texas i després des d'allà es mou a la ciutat del vent, Chicago, en 1954. Per aquells anys a Tail Dragger se li coneixia com "Crawlin 'James", ja que en els seus espectacles s'arrossegava i lliscava per terra mentre cantava.


Howlin 'Wolf, el va veure en un d'aquests shows i el va convidar a molts dels seus concerts per ensenyar-li les seves tècniques vocals. Al poc temps el va batejar amb el nom de Tail Dragger, ja que gairebé sempre entrava tard o descompassat en les seves cançons. Després de recórrer molts clubs, de casar-se sis vegades, transitar moltes vies de ferrocarril, veure’s embolicat en els anys vuitanta en un judici per assassinat, sortir absolt per defensa pròpia, i publicar nombrosos singles i fuetades musicals, el seu primer Lp, s'edita i apareix el 1996, titulat "Crawlin 'Kingsnake" i el seu segon  és "American People", editat per l'arxiconegut segell Delmark Records. El 2005 grava un DVD i un CD aclamat per la crítica i distingit amb el Premi Living Blues al millor dvd de l'Any: "My Head Is Bald - Live At Vern 's friendly Lounge" amb Lurrie Bell, Jimmy Dawkins i Billy Branch.

Oportunitat única per escoltar el Blues més brut i infame amb Tail Dragger i amb els meravellosos José Luis Pardo i Tota Blues Band, Blues genuí, salvatge i primitiu des dels Estats Units, mai tocat al nostre país.


Tail Dragger, veu / José Luís Pardo, guitarra / Tota Blues, harmònica / Cristian Moya, piano / José Pilar, baix / Roger Guardia, bateria

Access policy

This event has no age restrictions.

Video

6 Comments See comments

Verified commentAttended on 02/10/2019
Genial
Es muy mayor, pero tiene una voz impresionante
Xevi
02/18/2019
Verified commentAttended on 02/10/2019
un concierto estupendo
me gusto mucho
Angela Moreno
02/13/2019
Verified commentAttended on 02/10/2019
Tarde para los amantes del blues...
Passamos una tarde fantàstica, inmersos totalmente en un ambiente de buena música con un grupo entregado i predispuesto a entregar todo sus valores.
Antoni
02/11/2019
Verified commentAttended on 02/10/2019
Concierto
Un concierto fantástico, una gran actuación, unos grandes músicos. AMER sona empieza a sonar internacionalmente!
Yolanda
02/11/2019
Verified commentAttended on 02/10/2019
Un concert extraordinari
Un concert de blues molt ben interpretat per a tots: armònica, guitarra, Tail Dragger i també el baix i bateria. Ha valgut la pena gaudir-lo.
Toni
02/11/2019
Load more

Share it!

Brought to you by

Idea Asociación Cultural

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more