Tradicionàrius 2019: COETUS

Tradicionàrius 2019: COETUS

Go to tickets
Tradicionàrius 2019: COETUS

Tradicionàrius 2019: COETUS

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

De banda a banda és el nou treball discogràfic i espectacle de COETUS. L'orquestra de percussió, que celebra 10 anys amb aquest projecte, evoluciona ara de la recuperació del patrimoni musical de la península Ibèrica cap a noves sonoritats i noves fronteres musicals.

Amb l'habitual orgia de percussions i  la veu com a pilars fonamentals de la formació, COETUS, fidel al seu llenguatge personal, s'obre ara a noves experiències inspirades en el llegat i el folklore tradicionals, i incorpora nous instruments harmònics i melòdics, per possibilitar un repertori més intens, modern i emocionant, que dialoga magistralment amb el cant. De banda a banda és la síntesi d'una dècada per escenaris d’arreu d’Europa i Sud Amèrica, amb la qual COETUS ens porta ara, a través de l'habitual posta en escena festiva i de gran format, cap a ritmes tradicionals que es transformen per retornar als nostres propis orígens culturals i musicals. Divuit músics a l'escenari per contentar als incondicionals del grup i per acostar als més joves la tradició musical amb una lectura més actual del folk. Reinterpretar aquesta herència musical anònima ens fa viure front al passat, d'esquenes al futur i amb els peus al present.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

17 Comments See comments

Verified commentAttended on 04/5/2019
Bruta
Brutal, brutal brutal...
Mangarrufo
04/8/2019
Verified commentAttended on 04/5/2019
un 10 pel grup, un suspens per la sala
El personal de sala ens va manar "vosaltres, heu d'estar contra la paret i en silenci, per no molestar als que tenen cadira", quan la'entrada valia el mateix preu, estàvem ordenats, i érem respectuso Read more os, ens ho van dir només en entrar, va ser violent i molt poc respectuós.
Nina
04/7/2019
Verified commentAttended on 04/5/2019
Fantastic
Es mereixen un monument.
Albert Mateu
04/7/2019
Verified commentAttended on 04/5/2019
RITMES EN SINCRONIA AMB EL COR
No els havia vist en directe i vaig gaudir com un nen petit amb una pandereta: ga-ti-to-to, ga-ti-to-ti-to-tó. Bona música, bones vibracions, la simbiosi perfecta. Quina màgia! Vaig viure i veure bon Read more sintonia i el bon rotllo d'uns amics que volen passar-s'ho bé i ho aconsegueixen i ho transmeten. Quin goig sentir Carles Dénia i quina meravella sentir a Silvia Pérez Cruz amb el gallo rojo gallo negro, em va emocionar molt. Mil gràcies per aquest encert de concert.
Miquel àngel Rodríguez Martín
04/7/2019
Verified commentAttended on 04/5/2019
Coetus té el millor directe!
L'espectacle va ser fantàstic i en tot moment es respirava un ambient molt feliç. El grup té una tècnica excepcional i transmetent molta passió tocant tots els temes, val molt la pena veure'ls en dire Read more te. Tot i així penso que Coetus no fa música com per estar assegut, per tant penso que va ser un error omplir el CAT de cadires, que a més no es podien plegar i apartar per ballar. Jo vaig viure el concert des del primer pis, i des d'allà dalt la sonorització era bona, però els de baix em van comentar que no sentien en els greus gens bé, i és una pena...
Bru Cortacans
04/7/2019
Load more

Share it!

Brought to you by

Centre Artesà Tradicionàrius

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more