Una qüestió d’amor. Sessió de reflexió al voltant del cos de les persones que en un moment donat decideixen encarnar la figura de l’espectador (vermut, dinar i siesta)

La Caldera Les Corts How do I get there?

Choose your tickets

General

info
5€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final en e7b8687bfe4f046da15dc9a3c8d0a59a63eb911f4f790b01aa34d25e409bc698
0€

Una qüestió d’amor. Sessió de reflex...

Show tickets

Description

3 de març 13.30 h,vermut, dinar i siesta

Una qüestió d’amor. Sessió de reflexió al voltant del cos de les persones que en un moment donat decideixen encarnar la figura de l’espectador.

Jaime Conde-Salazar ens proposa abordar temes i qüestions que afecten avui dia la gura de l’espectador. A través de l’escolta i l’exercici de la imaginació explorarem les dimensions bàsiques de la nostra corporalitat que ens permeten assumir aquest rol. Més enllà de la invisibilitat i la transformació convencional dels nostres cossos en el simple suport d’un punt de vista, proposarem altres possibilitats d’estar i compartir temps i espai dins de la representació.

Amb la col·laboració de Nyamnyam.

Una qüestió d’amor és la primera de les activitats paral·leles a la programació de La Caldera dins la Quinzena Metropolitana de Dansa. Una jornada oberta a amants i professionals del cos i el moviment per debatre i reflexionar conjuntament sobre aspectes de la realitat de la dansa que considerem especialment rellevants en aquest marc i en aquest moment.

Location

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organized by

La Caldera Les Corts