05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI - EIXIDA, CICLE DE CONCERTS BENÈFICS PER LA NATURA

05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI - EIXIDA, CICLE DE CONCERTS BENÈFICS PER LA NATURA

Go to tickets
05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI - EIXIDA, CICLE DE CONCERTS BENÈFICS PER LA NATURA

05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI - EIXIDA, CICLE DE CONCERTS BENÈFICS PER LA NATURA

Can Moragues. Carrer Santa Coloma, Km 21.1, 17421 Riudarenes, Girona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI


ALÉRGICAS AL POLEN 

De sobretaula serà el nou disc d'Alérgicas al Polen, un treball compost per 7 cançons construïdes des de petits racons de l'interior de cadascuna de les integrants. Les sis membres de la formació volen retratar instants que les inspiren i les omplen d'empenta per seguir creixent i creant xarxa. Les artistes, que s'autodefineixen com a "cantautores en marxa" porten poc més de dos anys juntes i aquest nou àlbum serà el seu segon treball, després del llançament de De Cero (autoeditat, 2020).NORIKO & FERRI 

Una proposta amb repertori de música íntima a través de poemes musicats, versions i cançons pròpies. Noriko & Ferri formen un duet de veu i guitarra elèctrica influït pel jazz més actual i el pop més elaborat.


Celebrem la 2a edició d'Eixida!

Després de l'èxit de la 1a edició, aquest any des de Fundació Emys, tornem a organitzar un cicle de concerts benèfics, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre!

PROGRAMACIÓ SEGONA EDICIÓ:

  • 04/06: JO JET I MARIA RIBOT
  • 01/07: EL PONY PISADOR
  • 05/08: ALÉRGICAS AL POLEN + NORIKO & FERRI
  • 02/09: JOAN COLOMO

L'objectiu d'aquest cicle de concerts, que tindrà lloc a l’espai de Can Moragues, Riudarenes, és recaptar fons per tirar endavant diferents accions de conservació de la natura per les que no disposem de finançament i considerem imprescindibles per seguir amb la nostra tasca i conservar la biodiversitat a la Plana de la Selva.

Les entitats ambientals treballem per la conservació de la natura, a vegades amb pocs recursos per a fer possible una gestió sostenible del territori. Eixida vol donar resposta a aquesta necessitat i és per això que agraïríem molt un donatiu a la nostra causa! Així, doncs, l'afluència de públic en el cicle de concerts i els beneficis que se’n puguin extreure seran determinants alhora de poder dur a terme accions en relació a la conservació de la natura a la Plana de la Selva.

Des de Fundació Emys hem dissenyat un pla d’actuació per tal de conservar els boscos de ribera i crear algunes basses a la Riera de Santa Coloma, en el seu pas per Riudarenes, on actualment hi ha alguna de les principals poblacions de tortuga d'estany (Emys orbicularis), espècie en perill d'extinció que la Fundació Emys custodia.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 08/5/2022
Son boníssimes
Tenen un bon repertori i el seu directe és boníssim. Unes cracks.
Neus
08/9/2022

Share it!

Brought to you by

Fundació Emys

Details