ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh

ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh

Go to tickets
ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh

ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
La peça analitza i evalua el dolor i la confusió que experimentem al haver de concebre aquest conjunt d’idees de naturaleses relatives i absurdes com a absolutes i trascendents.
La intenció de la directora és aconseguir que un espai convencional i quasi grotesc com el lavabo es converteixi en un espai oníric i poètic: la bella contradicció de transformar l’escenari -indret de màxima exposició- en un vàter, lloc d’íntim recolliment. 

CASTELLANO
La pieza analiza y evalua el dolor y la confusión que experimentamos al tener que concebir este conjunto de ideas de naturalezas relativas y absurdas como absolutas trascendentes.
La intención de la directora es conseguir que un espacio convencional y casi grotesco como el lavabo se convierta en un paisaje onírico y poético: la bella contradicción de transformar el scenario -paraje de máxima exposición- en un váter, lugar de íntimo recogimiento.

ENGLISH
The piece analyses and evaluates the pain and confusion we experience by having to consider this set of absurd and relative ideas as transcendental absolutes. The director’s intention is to turn a conventional and almost grotesque space such as the lavatory into a dreamlike and poetic landscape: the beatiful contradiction of transforming the scenario – area of maximum exposure – into a toilet, a place for intimate retreat.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/3/2020
Es un placer verlas bailar
Ha sido un disfrute para mis sentidos los diferentes bailes, movimientos, un buen equipo
Pao
09/8/2020
Verified commentAttended on 09/4/2020
Molt recomanable
Espectacle ben lograt: fresc, divertit i molt professional
Anna
09/6/2020
Verified commentAttended on 09/5/2020
Transgressió en estat pur
La ballarina, actriu i coreògrafa Virginia Gimeno ens relata la història de la seva vida mitjançant la dança i el teatre d'una manera exquisita. Un espectacle on es relata el paper de la dona en el m Read more n de la dança ple d'ironia i d'estereotips. Molt recomanable pels amants de les arts escéniques en general.
Bruno
09/6/2020
Verified commentAttended on 09/5/2020
Sorprenent
Vaig anar a veure una obra de dansa i em vaig trobar amb tot un espectacle on es combinava la dansa, un monòleg parlat, humor, cançons, en fi, una petita meravella.
Rodolf Gimeno Pérez
09/6/2020
Verified commentAttended on 09/3/2020
Original y rompedor
Una atrevida combinación entre danza y teatro, siempre sorprendente. Recomendable.
Lino
09/4/2020

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details