Alaire

Alaire

Go to tickets
Alaire

Alaire

El Teler. Ateneu Popular Coma Cros - (plaça 1 d'octubre, 17190 Salt, Girona). See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El nostre primer concert del curs 2022-2023 serà un grup de ben aprop: Alaire! Alaire és un grup de música format per quatre dones multiinstrumentistes de Catalunya, Irlanda i Andalusia que fusionen rumba, ritmes llatins i folk.

Compten amb composicions pròpies i creen una fusió d’estils fresca i innovadora. L’alegre presència a l’escenari, l’harmonització de les seves veus i el canvi de rols instrumentals fan de la música un viatge i dels seus concerts tot un espectacle. Al 2019 van guanyar el concurs “Primers Enregistraments” de Cases de la Música amb el que va gravar el seu EP de debut “RITMO PARA LAS HOJAS” que es va publicar al juny de 2021. Aquest EP ha estat presentat a festivals com TEMPO, APROP, KM0 o BROLL. RITMO PARA LAS HOJAS recull 4 temes íntegrament originals, on s’incita a l’audiència a capturar l’intengible, trencar amb els murs invisibles i ballar al compàs de la vida.

Entrades: 5€ anticipada / 7€ a taquilla

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

ATENEU COMACROS DE SALT

Details