ARNAU TORDERA

ARNAU TORDERA

Go to tickets
ARNAU TORDERA

ARNAU TORDERA

Teatre El casal d'Amer. Rambla Monestir. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

ARNAU TORDERA I ÉS EL JOGLAR
Durant els segles XII i XIII els joglars eren els encarregats d'interpretar les obres que escrivien els trobadors. Recorrien les diverses corts, places i palaus dels regnes per cantar-hi els versos de les composicions èpiques i líriques més aclamades dels seus temps.
El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tordera I s'ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d'homenatjar l'efemèride.
Si Verdaguer —cim de la poesia i la llengua catalana— és el trobador, ell serà el joglar que difongui els seus versos submergint-se en el seu projecte més auster, més intimista i genuí. Amb l'únic acompanyament de la veu i la guitarra clàssica interpretarà íntegrament l'obra 'Verdaguer, ombres i maduixes' que OBESES va publicar l'any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arranjament complet que cercarà l'essència de la trobada entre música i poesia.  
Totes les peces de l'obra, tots els personatges i tots els versos de Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l'oblit aquesta forma arcaica i preciosa d'explicar històries.

Access policy

This event has no age restrictions.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 01/8/2023
MOLT INTERESSANT
Em va agradar molt coneixa, a través de les cançons de l Arnau, part de la vida de Mossen Cinto Verdaguer.
Margarita
01/9/2023
Verified commentAttended on 01/8/2023
Un gran músic completíssim
Per tornar-hi.
Maite
01/9/2023

Share it!

Brought to you by

Ajuntament d'Amer

Details