Blaumut a Terrassa

Blaumut a Terrassa

Go to tickets
Blaumut a Terrassa

Blaumut a Terrassa

Nova Jazz Cava. Passatge de Tete Montoliu, 24, 08221 Terrassa, Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Olímpica i Primavera (U98 Music, 2022) és l’enigmàtic títol que dona nom al cinquè disc d’estudi de Blaumut, considerat un dels seus millors treballs. El grup, que tot just fa dos anys publicaven “0001”, ens presenten un nou àlbum amb deu cançons que desdibuixen els límits entre la realitat i la ficció.

De la mà d’aquest últim concepte, en un exercici artístic, i basant-se en les eines digitals que tots hem fet servir en aquests darrers dos anys per comunicar-nos, Blaumut es planteja el repte d’enregistrar el disc per separat, cadascun des de la intimitat de casa seva, sense una espai físic on trobar-se. La posterior mescla dels elements ha anat a càrrec d’en Joel Condal, sota la producció de Xavi de la Iglesia, autor de les cançons, i el mateix Joel Condal.​

​Al directe, la formació porta a escena la seva particular mescla de pop i música clàssica i, en una constant experimentació, reinterpreta i modernitza el so més pur dels dels instruments de cambra al servei d'un espectacle contundent i implacable on els ambients i l'èpica juguen amb la delicada poètica dels texts. Un directe sobri i elegant que endinsa al pública en un univers insòlit on només Blaumut en té les coordenades.

Blaumut són Xavi de la Iglesia, Oriol Aymat, Vassil Lambrinov, Manuel Krapovickas i Toni Pagès.


ENTRADA ANTICIPADA 21€ / ENTRADA A TAQUILLA 25€

OBERTURA DE PORTES A LES 19:30H

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

11 Comments See comments

Verified commentAttended on 11/27/2022
Una mica "agoviant"
Estava ple, tot un èxit, però igual massa i tot. Vam fer cua però no vam poder agafar cap taburet i ens va tocar estar "al passadís" que anava cap el WC. No vam poder gaudir de la nit per la constant Read more orrent de gent...No ens vam sentir bé. BLAUMUT com sempre, no ens va decepcionar, l'espai i les condicions SÍ.
Olga
12/6/2022
Verified commentAttended on 11/27/2022
Els millors
És un grup jove molt pròxims a la gent, m'encanten, toquen fantàsticament i les lletres de les seves cançons són profundes. volem més.
Maria
12/2/2022
Verified commentAttended on 11/27/2022
.
Va ser una tarda espectacular. Gràcies! Va ser genial poder parlar amb els
David
11/29/2022
Verified commentAttended on 11/27/2022
Genial
Concert genial i fantàstic.
Lídia
11/28/2022
Verified commentAttended on 11/27/2022
Acústica
Acústica molt dolenta al local.
Isabel
11/28/2022
Load more

Share it!

Brought to you by

Associació per a la Promoció Cultural Indirecte

Details