Cinexic amb El regal de la Molly Monstre

Cinexic amb El regal de la Molly Monstre

Go to tickets
Cinexic amb El regal de la Molly Monstre

Cinexic amb El regal de la Molly Monstre

Teatre El Casal. Rambla Monestir s/n. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn, Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015. Recomanada a partir de 3 anys. Doblada al català. 72 minuts

Aquesta coproducció alemanya-sueca-suïssa, amb direcció de Ted Sieger i guió de John Chambers, planteja una situació que busca l’empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l’adaptació dels infants a l’arribada d’un nou germà o germana.

En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal. Quan finalment la família es retroba, els pares, que estaven espantadíssims, es posen molt contents. Es trenca l’ou, i un monstre petitó surt al món. Aquest viatge travessant les muntanyes Molt Molt Salvatges, acompanyada de l’Edison, ha canviat la Molly, transformada finalment en la germana gran.

Access policy

This event has no age restrictions.

Video

Share it!

Brought to you by

Ajuntament d'Amer

Details