Circuit deLlegendes al Castell

Circuit deLlegendes al Castell

Go to tickets
Circuit deLlegendes al Castell

Circuit deLlegendes al Castell

Castell de Tous. Carrer del Castell 1. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Circuit de llegendes al Castell de Tous: Cinc espectacles en un sol recorregut per un indret únic.


EL SOMNI DEL DRAC - L’AGÈNCIA SECRETA DE LES PARAULES

El somni del drac s’ha proposat acompanyar a petits i grans a descobrir el món de la glosa, cantar improvisant els versos en el mateix moment que es canten. La Marta Rius i en Guillem Balaz ens donen la benvinguda al principi del recorregut dins del jardins del castell; un recorregut que ens guiarà per diferents mons de llegenda.

Patrocina: Espai Gastronomia


TITELLES VERGÉS- EL FAR DE SANT SEBASTIÀ

La Companyia Titelles Vergés, una autèntica llegenda del teatre de titelles, ens presenta l’aventura que va viure l’Agustinet al Far de Sant Sebastià.. Una història de putxinel·lis interactiva, fresca i divertida, interpretada dins un preciós castellet, per aquesta companyia que enguany ha complert cent deu anys d’història.

Patrocina: AgroClaramunt


MARTA GORCHS - LLOBA

La Marta Gorchs, artista multidisciplinar, que ha dirigit i coreografiat espectacles de circ i ha participat com a actriu en diferents companyies de teatre de titelles, teatre gestual i dansa teatre, ens presenta aquesta creació que s’estrena al festival. Una peça de narració oral i arts del moviment inspirada en el conte suahili “la dona lleopard” i creada per ser representada en espais públics. Mai desafiïs una dona, si no estàs segur de voler veure de què és capaç.

Patrocina: Manutec


LO SACAIRE DEL LLOBREGAT- LA BOSSA DE BOU

Lo Sacaire del Llobregat, que arriba a la plaça d’un poble, amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i davant la gent, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.

Patrocina: Botton Igualada


TARTA RELENA - ORA PRO NOBIS

Aquest duet femení explora acappella les sonoritats de diferents estils musicals en un repertori que va des de les músiques de tradició oral fins a cançons d’autor de la Mediterrània. Els timbres diferents de les dues s’enllacen i flueixen en un directe que arrenca amb una atmosfera litúrgica i solemne per mutar cap a colors més festius, salpebrats amb bases rítmiques electròniques.

Patrocina: Cal Codina


Normes de seguretat per a les representacions del Festival de Llegendes de Catalunya

1- S’obriran les portes 15 minuts abans de la funció per tal d’anar acomodant al públic esglaonadament.  

2- L’organització assignarà els seients al públic a mesura que vagin arribant.

3- És obligatori venir amb mascareta i dur-la posada durant la representació.

4- És obligatori rentar-se les mans a l’entrada amb gel desinfectant.

5- Les entrades i sortides del públic es faran de forma esglaonada, mantenint les distàncies de seguretat i seguint en tot moment les indicacions de l’organització.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 07/5/2020
Felicitats
Em va encantar. Molt ben organitzat amb bones mesures de seguretat, bon acompanyament.... Pel que fa als espectacles molt bé i variats. Em van agradar especialment la parella que cantava corrandes, l Read more hostòria de la dona llop i el que mes el concert dins l’església amb unes veus magnífiques. Felicito la valentia de l’organitzacio per seguir endavant amb el festival, malgrat totes les circumstàncies adverses, i haver sabut reinventar-se sense perdre la qualitat i varietat.
Marga Cuerva
07/7/2020
Verified commentAttended on 07/5/2020
Cosas a mejorar
Las vistas y paraje son preciosos, la atención de los guías muy buena. Esperábamos más leyendas de la zona y en uno de los espacios daba el Sol de pleno. El espectáculo de la loba de gran calidad, lás Read more ima que no se viera bien al no tener un escenario. El último espectáculo no es apropiado para niños pequeños. Para adultos y jóvenes precioso, pero no se entendía, iría bien tener un mini libreto.
Virginia
07/6/2020
Verified commentAttended on 07/5/2020
Molt bona reestructuració del festival
Ens ha agradat molt i felicitem als organitzadors i als artistes
Meritxell
07/6/2020
Verified commentAttended on 07/5/2020
Una experiència molt recomanable!
Vam passar una estona força entretinguda, en un entorn de gran valor històric, cultural i paisatgístic. Els organitzadors eren molt simpàtics i tot estava molt ben arranjat. Ho recomanem absolutament! Read more
Jordi
07/6/2020

Share it!

Brought to you by

Festival de Llegendes de Catalunya

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more