Comedy Gold - Bumping Mics

Comedy Gold - Bumping Mics

Go to tickets
Comedy Gold - Bumping Mics

Comedy Gold - Bumping Mics

Almeria Teatre. C/Sant Lluís, 64. See map

04/4/2021

19:00

Select your tickets

Entrada Anticipada

6,00 €

Final price, management fees included.

Total 0,00 €

Description

Us pregunteu què és Bumping Mics? Doncs és una idea original que ens hem copiat d'EEUU (Jeff Ross & Dave Atell), com tantes altres coses.

Bàsicament sortirem el Tomàs Fuentes i l'Albert Floyd i anirem xerrant, segur que tindrem algun beef (ara som millenials), tindrem convidats sorpresa que molen mazo (us hem enganyat, som boomers) i sobretot parlarem de qualsevol cosa. Tot això improvisant XISTES sobre la marxa i probablement traspasant alguns límits. Hemos venido a jugar. I si ens fan gràcia els nostres propis XISTES xocarem els micros, per això el nom.

Ho posem barato perquè només volem passar-ho bé compartint una estona amb vosaltres. Hi haurà mesures de seguretat consistents en insultar-vos si veiem que feu res malament.

Entrada a Taquilla: 8€


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

10 Comments See comments

Verified commentAttended on 02/21/2021
Original i divertit
Primer cop al teatre, l'haviem vist quan el feien a un bar, on encara ens vam pixar més de riure, més proper. Té molt mèrit com el Tomàs i l'Albert aconsegueixen fer riure al públic amb qualsevol tema Read more i fins i tot en els moments una mica menys inspirats et sents còmoda. Convidats genials i ahir algun de famós, pel preu un regal.
Anna P.
02/22/2021
Verified commentAttended on 02/21/2021
Un plan perfecto
¡Nos ha encantado! Era la primera vez que íbamos y nos lo hemos pasado pipa, ¡repetiremos seguro!
Paola
02/22/2021
Verified commentAttended on 02/21/2021
Primer Bumping Mics
Bona improvització i molt ocurrents. Crec que com a públic no vam ajudar amb les interaccions, podríam haver donat més joc. Algun moment puntual es perdia una mica el ritme i, tot i creure que els con Read more idats sumaven crec que va haver-hi massa invitats. Amb un parell hagués estat suficient i deixar més estone a l'Albert i el Tomàs. Joel Diaz menja a part, té una gràcia innata el tio.
Oscar
02/22/2021
Verified commentAttended on 02/21/2021
Primera vegada i tornaré
Primera vegada que vaig al Bumping Mics i he rigut molt, tornaré segur. Humor ràpid i intel·ligent, el millor. Molt recomanable
Enric Montero
02/22/2021
Verified commentAttended on 01/31/2021
Impro i en català
Fantàstic, una impro diferent, bona connexió entre ells i alguns acudits brillants. Bon teloner, convidats amb molt de joc i a més tot va ser en català :-)
Uri
02/1/2021
Load more

Share it!

Brought to you by

Comedy Gold Barcelona

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more