Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Go to tickets
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Golem's Teatre. C/Sant Lluís, 64. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Dissabte 25 de març, 21.30h - Borja Calvo, Irene Meneguzzi, Kaco Forns. MC: Albert Floyd
Dissabte 8 d'abril, 21.30h - Lineup per confirmar

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Access policy

- Gel hidroalcohòlic disponible
- Si tens COVID, no vinguis.
- Si tens els límits de l'humor molt baixos, tampoc.

176 Comments See comments

Verified commentAttended on 03/25/2023
Con ganas de volver
Volveremos
Nos Gustó
03/26/2023
Verified commentAttended on 03/25/2023
Noche de comedia disfrutabilísima.
Nos lo pasamos muy bien, aunque el cuarto cómico que se invitó el mismo, quizás habría que haberle conminado a dejar el local. Borja abrazable. Irene con miles de capas. Y Kako un profesionalazo.
Javier B C
03/26/2023
Verified commentAttended on 03/11/2023
Molt bo!!
Bones, he repetit per segona vegada i la veritat que m'ho paso genial. Volia comentar un parell de coses: - únic cosa que no m'agrada és que el presentador repeteix acudits i la veritat que és una Read more osa que em tira enrere per.tormar a venir, no m'agradaria sentir el mateix acudit una tercera vegada ;) - l'altre cosa que volia comentar és que durant últim còmic es reparteix elmpaper per qui vulgui apuntar-se al newsletter i la veritat que distreu una mica (crec que al còmic també ;) ) potser es pot deixar a l'entrada i abans d'acabar explicar-ho ontrobar un altre moment. De totes maneres les dues vegades ha estat genial i repetirem !!
Ai
03/13/2023
Verified commentAttended on 03/11/2023
Molt bona Rako Ramos
Ens va agradar Rako Ramos, els nois no van ser tant rodons En quant als nois, no entenc perquè fan els acudits en castellà, o, si més no, no barregen idiomes.
Geno
03/12/2023
Hola! Al Gold donem llibertat total als còmics en l'idioma en que volen actuar. Dóna la casualitat que aquest dissabte excepte el presentador, tant els dos còmics com la Rako van escollir castellà. Altres dies passa tot el contrari. Gràcies pel comentari!
Comedy Gold Barcelona
03/13/2023
Verified commentAttended on 01/28/2023
Molt divertit
Divertit amb riure assegurat!
Bru
01/29/2023
Load more

Share it!

Brought to you by

Comedy Gold Barcelona

Details