COR DE TEATRE – JOVES

COR DE TEATRE – JOVES

Go to tickets
COR DE TEATRE – JOVES

COR DE TEATRE – JOVES

Teatre El Casal d'Amer. Rambla Monestir. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Cor de Teatre s’ha guanyat la reputació d’intèrprets de referència del repertori vocal polifònic. Van començar el 1998 amb l’objectiu de crear un conjunt vocal polifònic amb personalitat innovadora. Les seves representacions musicals fusionen diferents estils i recursos teatrals, creant un nou llenguatge i reinventant el teatre musical. Els crítics i els experts han elogiat l’expressivitat, l’energia, l’originalitat i l’enginy de les seves actuacions. També s’han convertit en un punt de trobada per a la creació artística i en una plataforma per llançar nous professionals, convertint-se en un referent per als músics més joves. A l’escenari, la companyia crea una fusió inseparable i potent entre text i música. Cor de Teatre Joves emociona el públic amb espectacles originals i el seu enorme poder visual i musical.

Els éssers humans hem inventat l’amor i l’odi, la compassió i la indiferència, l’amabilitat i l’agressivitat, l’amistat i la discòrdia. Cada generació ho ha expressat a la seva manera i n’ha deixat testimoni amb els seus fets, amb les seves imaginacions i amb els productes d’aquestes imaginacions: les obres artístiques. Podríem dir que són les ombres del passat. Ombres i llum és un espectacle que il·lumina formes actuals d’aquests invents, en espais privilegiats: monuments arquitectònics que en conserven empremtes significatives. A través del diàleg del cant a Cappella d’obres excel·lents d’èpoques diverses amb claustres, temples, places o murs que han resistit les envestides del temps, el cor mostra com estimem i com odiem, com acariciem i com agredim, com plorem i com fem festa les dones i els homes d’avui.

Access policy

This event has no age restrictions.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 03/6/2022
Veus espectaculars i textos totalment encertats
Impressionant les veus d'aquest cor jove. I els textos "clàssics"....malauradament ben actuals. Documenteu-vos sobre el setge a la ciutat de Tebes i gaudireu encara més de l'espectacle.
Fantàstic!
03/8/2022
Verified commentAttended on 03/6/2022
Gran espectacle
Concert magnífic! Temes molt actuals i bona interpretació
Carme
03/7/2022

Share it!

Brought to you by

Ajuntament d'Amer

Details