DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Go to tickets
DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Terrassa. Terrassa . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

DESCOBREIX EL THEREMIN

Preu: 5€. Gratuït fins a 3 anys

Lloc: El Vapor, Casa de la Múscia de Terrassa. Carrer Mare de Déu dels Àngels, 67, 08221 Terrassa, Barcelona

Hora: 18.00h

El “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero” es consolida en aquesta vuitena edició i seguieix unint forces amb les diferents entitats culturals del Districte Zero de Terrassa: L’Embarral, la Llibreria Synusia, la Casa de la Música, Les Pisanes, el Tub d'Assaig 7.70 i el Corralito..

En l'activitat organitzada per la Casa de la Música descobrirem el theremin, un dels primers instruments musicals electrònics, de la mà del músic, Toni Hernàndez, i la pedagoga musical, Laura Martín. Coneixerem com funciona i sentirem com sona aquest instrument que es toca sense tocar-lo. Es tracta d'un instrument electròfon basat en un circuit oscil·lant del que se’n pot modificar la freqüència i la intensitat del so gràcies a la variació de la distància de les mans de l’intèrpret respecte a dues antenes, situades a ambdós costats de la caixa principal. El repertori de l'espectacle anirà des de Els pirates (El pot petit), Let It Go (Frozen), O sole mio, O mio babbino caro (de Puccini), o el segon moviment de l'hivern de les Quatre estacions de Vivaldi.

L'espectacle està adreçat a families amb infants d'entre 3 i 10 anys. Fins a l'edat de tres anys l'espetacle és gratuït. Les entrades es poden obtenir per 5€ a través de l'enllaç que trobareu a continuació. L'aforament de l'acte és limitat.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Casa de la Música de Terrassa

Details