Doctor Prats - Lo Submarino Summer Festival

Doctor Prats - Lo Submarino Summer Festival

Go to tickets
Doctor Prats - Lo Submarino Summer Festival

Doctor Prats - Lo Submarino Summer Festival

Parc de Sant Jordi. Avinguda de Sant Jordi. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

Un integrant del grup Doctor Prats s’ha hagut de posar en quarantena després d’estar en contacte amb una persona que està afectada per la Covid-19. Refermem el compromís de seguir totes les recomanacions i normatives sanitàries per evitar contagis.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

DOCTOR PRATS: ‘Venim de Lluny Tour’. Divendres 24 de juliol. 22h Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només cuatre anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat – Patates amb Peix (2015), Aham Sigah (2016) i Venim de Lluny (2018) – i ja han fet més de 250 concerts. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, Venim de Lluny Tour, és un dels més potents del panorama musical, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent i on tot el públic n’és partícep. A Lo Submarino Summer Fest esperem amb ganes aquesta nit festiva i ballable, això sí, sense sortir dels nostres seients assignats. Els acompanyaran el cantautor reusenc Radio Reggae.

Obertura Portes 20:00h

Concert Radio Reggae 21:00h

Concert Doctor Prats 22:00h

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Produccions Submarines

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more