Electrovinyes Festival • Entrades VIII Edició (Vilafranca del Penedès)

Electrovinyes Festival • Entrades VIII Edició (Vilafranca del Penedès)

Go to tickets
Electrovinyes Festival • Entrades VIII Edició (Vilafranca del Penedès)

Electrovinyes Festival • Entrades VIII Edició (Vilafranca del Penedès)

Claustre dels Trinitaris. C/ De la Font 43. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Electrovinyes 2021 • Entrades 8ª Edició

9 d'octubre a Vilafranca del Penedès


L'Electrovinyes ja té cartell per la seva 8ª edició en una sola jornada, el dissabte 9 d'octubre amb algunes de les novetats destacades de la temporada com Bofirax, Aurehl i Yarei Molina amb col.laboracions d'autèntic luxe i els ja clàssics tallers Petits Tafaners, on els més petits de la casa tenen les seves primeres experiències en la creació de bases per la música electrònica


✹ PETITS TAFANERS | 19h.

Petits Tafaners és ja tot un clàssic de l'Electrovinyes, el taller de producció pròpia brave coast que busca les primeres sensacions dels nens amb els instruments. El taller consisteix amb la pràctica dels “loops” i bases d’electrònica per fer un tema electrònic amb caixes de ritmes i sintetitzadors virtuals.


✹ AUREHL | 20h.

A l'estiu de l'any 2018, van editar el seu primer treball Homònim i a l'estiu de 2019, un segon EP anomenat «Fractal». Al gener de l'2021 van presentar un nou single anomenat «Holly Blue», una música que ens transmet quelcom especial on coexisteix un equilibri entre l'electrònica, guitarres, veu i teclats, creant textures i ambients que ens submergeixen en universos onírics ...


✹ BOFIRAX | 22h.

Bofirax ens proposa una electrònica líquida, meticulosa i plena de detalls que ens fa submergir a través de loops de guitarra, sintetizadors i veu. Després de publicar el brillant Ephemeral, el seu àlbum debut, aquest 2021 estrena el seu nou EP Decades entre altres sorpreses. Música intimista per orelles despertes. Sens dubte una de les sorpreses de l'electrònica d'aquesta temporada, que, de ben segur farà les delícies del públic de l'Electrovinyes.


✹ YAREI MOLINA | 23h.

Després de nombroses gires europes amb Thimpahn, Qa'a, Oleos i Ordre Etern, projecte amb el que va oferir actuacions a festivals com el Sònar o Incubate Festival (Tilburn, Holanda), entre altres, Yarei Molina ha trobat el seu so. I ho podem dir en veu alta. Actualment s’embarca en un directe més orgànic amb una important presència d’atmosferes que atrapen i porten a l’espectador en un viatge entre diferents estats anímics en un projecte multidisciplinari de música electrònica IDM en viu amb la col.laboració especial de Fyodor Biryuchev i la cantant rusa Yulia YudenichThe promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

brave coast

Details