FESTA CAP D'ANY 2022 A L'ANTIC TEATRE - campanadas + concierto en vivo + DJs

FESTA CAP D'ANY 2022 A L'ANTIC TEATRE - campanadas + concierto en vivo + DJs

Go to tickets
FESTA CAP D'ANY 2022 A L'ANTIC TEATRE - campanadas + concierto en vivo + DJs

FESTA CAP D'ANY 2022 A L'ANTIC TEATRE - campanadas + concierto en vivo + DJs

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

ÚLTIMA HORA (!) AFECTACIONES EN LA ACTIVIDAD DEL ANTIC TEATRE (sala de teatro y bar-terraza) debido a las nuevas restricciones Covid en Catalunya ratificadas por el TSJC (23/12/21). ANULACIÓN DE LA FIESTA DE FIN DE AÑO 2022 (cierre del ocio nocturno).

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

>> Molt important: ACCÉS EXCLUSIU AMB PASSAPORT COVID VÀLID. IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA. VENDA ONLINE LIMITADA A 150 ENTRADES. Podràs comprar entrades al bar de l'Antic Teatre un cop s'esgotin aquí.

>> Muy importante: ACCESO EXCLUSIVO CON PASAPORTE COVID VÁLIDO. ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA. VENTA ONLINE LIMITADA A 150 ENTRADAS. Podrás comprar entradas en el bar del Antic Teatre una vez se agoten aquí.

>> Very important: EXCLUSIVE ACCESS WITH A VALID COVID PASSPORT. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK. ONLINE SALE LIMITED TO 150 TICKETS. You can buy tickets at the Antic Teatre bar once they are sold out here.


CATALÀ

ÚLTIMA HORA (!) AFECTACIONS EN L'ACTIVITAT DE L'ANTIC TEATRE (sala de teatre i bar-terrassa) a causa de les noves restriccions Covid a Catalunya ratificades pel TSJC (23/12/21).ANUL·LACIÓ DE LA FESTA DE CAP D'ANY 2022 (tancament d'oci nocturn). D'entrada, GRÀCIES a totes les que havíeu confiat en nosatres per a aquesta nit i ja us havíeu espabilat a comprar l'entrada, i a les col·laboradores que ens han ajudat a la difusió (@bcnmes, @gatonewsbarcelona o @timeoutbcn).DEVOLUCIÓ DE L'IMPORT DE L'ENTRADA. Les que l'heu comprat al bar de l'Antic Teatre podeu passar per aquí a partir del dm., 28/12, perquè se us retorni. Caldrà que porteu tant l'entrada com el DNI. Si la vau comprar via Entradium, estigueu atentes al correu. I a les que vau participar en el sorteig de 10 entrades dobles que teníem activat amb les amigues de @bcnmes, pensarem alguna cosa per compensar-ho… si és que això és possible.
La NOVETAT d’enguany és que obrim portes a les 22:30 h. La festa començarà amb la música en directe de Soulid (soul, funk, punk, rock). Ens menjarem juntes el raïm i celebrarem l’entrada al nou any, per continuar, des de les 00:30 h fins a la matinada, amb sessions de música electrónica experimental, techno-electro, underground i funky electro de la mà dels DJ Baroxmix (Piatto Forte), Carles López (Venga Chavales) i Spy DJ (Útil Records), acompanyats per les visual sessions de Melanie Wifi.

CASTELLANO

ÚLTIMA HORA (!) AFECTACIONES EN LA ACTIVIDAD DEL ANTIC TEATRE (sala de teatro y bar-terraza) debido a las nuevas restricciones Covid en Catalunya ratificadas por el TSJC (23/12/21).ANULACIÓN DE LA FIESTA DE FIN DE AÑO 2022 (cierre del ocio nocturno). De entrada, GRACIAS a todas las que habíais confiado en nosotros para esta noche y os habíais espabilado a comprar la entrada, así como a las colaboradoras que nos habíais apoyado en su difusión (@bcnmes, @gatonewsbarcelona o @timeoutbcn).DEVOLUCIÓN DEL IMPORTE DE LA ENTRADA. Las que la comprasteis en el bar del Antic Teatre, podéis pasar por aquí a partir del martes 28/12. Deberéis traer tanto la entrada como el DNI. Si la comprasteis vía Entradium, permaneced atentas al correo. Y a las que participasteis en el sorteo de 10 entradas dobles que activamos con las amigas de @bcnmes, pensaremos algo para compensarlo… si es que esto es posible.
La NOVEDAD de este año es que abrimos puertas a las 22:30 h. La fiesta comenzará con la música en directo de Soulid (soul, funk, punk, rock). Nos comeremos juntas las uvas y celebraremos la entrada en el año nuevo para continuar, desde las 00:30 h hasta a la madrugada, con las sesiones de música electrónica experimental, techno-electro, underground y funky electro de la mano de los DJ Baroxmix (Piatto Forte), Carles López (Venga Chavales)  y Spy DJ (Útil Records), acompañados por las visual sessions de Melanie Wifi.

ENGLISH
Event with live concert + DJs.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details