Formiga and Cigale al Vermusic a Mas Calvó

Formiga and Cigale al Vermusic a Mas Calvó

Go to tickets
Formiga and Cigale al Vermusic a Mas Calvó

Formiga and Cigale al Vermusic a Mas Calvó

Mas Calvó. Carretera Reus-Salou s/n. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El projecte de Formiga and Cigale és un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu. Amb els seus orígens a França i Catalunya, aquest duet nascut a Bèlgica està format per Anna Amigó, de la Selva del Camp, i Eva Genniaux, dues músics disposades a trencar estereotips. Amb una arpa celta, un violí i les seves dues veus converteixen l'escenari en un espai ple de glamur, diversió i música, transportant als oients a llocs especials, mítics i inesperats. Amb un repertori ampli i ric en cançons tradicionals de diferents països Formiga and Cigale expliquen al públic les seves aventures des dels inicis del grup. Trobadores d’avui en dia, adapten i arrangen diferents peces arribant a crear un estil únic que, des de 2016, també es pot apreciar en les seves pròpies composicions extravagants. Tot plegat resulta ser una explosió de sons i exploració d’elements moderns, clàssics i de música folk. 

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 04/26/2019
Fantastiques ¡¡
La seva música molt original , fresca, divertida i amb molta sensibilitat. Les seves veus et transporten a través del temps fen.te sentir sensacions molt diverses i agradables. No em cansaria mai d Read more escoltar.les, transmeten el qué senten...una gran estimació i respecte per la música cuidant fins a l'ultim detall.
M.Assumpció Vilalta
05/13/2019
Verified commentAttended on 04/26/2019
Formiga and cigale
Fantasticas! Disfrutas como una niña. Crean una atmósfera increíble y te transportan realmente a ambientes lejanos. No te las puedes perder!❤
Verónica
04/27/2019
Verified commentAttended on 04/26/2019
Diferente, divertimento, voces preciosas
Lugar y concierto precioso, diferente, voces, instrumentos, canciones novedosas, diferentes lenguas que embellecen el espectáculo.
Mia
04/27/2019

Share it!

Brought to you by

Emilio Miró Salvat SA

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more