Fragment de GRRRLS amb Mireia Tejero

Fragment de GRRRLS amb Mireia Tejero

Go to tickets
Fragment de GRRRLS amb Mireia Tejero

Fragment de GRRRLS amb Mireia Tejero

Terrassa. Terrassa . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Fragment de GRRRLS amb Mireia Tejero

Preu: 3,00€ (online)

Lloc: El Vapor, espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa- C/Mare de Déu dels Àngels, 76.

Dins de la programació del Festival de Jazz Terrassa, El Vapor Casa de la Música Terrassa col·labora acollint un concert de la saxofonista i performer Mireia Tejero. Aquesta recitarà i interpretarà musicalment un text de l'obra Teoria King Kong de Virginie Despentes. L'actuació de Tejero és un fragment de GRRRLS! un espectacle creat per Carlota Subirós i que proposa un recorregut lliure i impressionista a través d'alguns dels poderosos textos i manifestos que han configurat les diverses veus del moviment feminista. La saxofonista és impulsora de diferents formacions multidisciplinàries que emfatitzen el paper creatiu de la dona. Les seves composicions, accions i interpretacions van més enllà de la mateixa música: creen sinergies i complicitats amb les diferents disciplines artístiques, en aquest cas la literatura.

Després de la intervenció de Tejero, s'obrirà un torn de micròfon obert per tothom qui vulgui compartir amb el públic la lectura d'algun manifest o text (que també pot ser de creació pròpia) d'àmbit feminista. En aquesta segona part de l'acte gaudirem de la col·laboració d'Anabel Sesma, Andrea Ceballos, Anna Fernández, Clara Massana, Coral Martínez i Rut Guijarro, entre d'altres.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 10/24/2020
Molt recomanable
Grans lectures i acompanyament musical
Anna
10/25/2020

Share it!

Brought to you by

Casa de la Música de Terrassa

Details