FURGUSON presenta "Today Can Flourish" a Jazz Cava Vic

FURGUSON presenta "Today Can Flourish" a Jazz Cava Vic

Go to tickets
FURGUSON presenta "Today Can Flourish" a Jazz Cava Vic

FURGUSON presenta "Today Can Flourish" a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

COMUNICAT OFICIAL! Activitat cancel·lada en compliment del Real Decreto 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

Divendres 3 d'abril | FURGUSON presenta nou disc "Today Can Flourish" | Hora: 23h | Preu: 6€/8€

Facebook     Spotify     Video "Crystalline"

Si el moviment modernista català pogués ser reinterpretat ara, amb una òptica líquida i digital, sonaria a Furguson. Les mateixes arquitectures entre lo natural i lo oníric, però treballades des de la fluïdesa del so, obviant la rigidesa i l’estoïcisme de la matèria. Furguson aposten por l’optimisme; més espiritual que naïf, i sense la ironia de PC Music. Ells, amb aquest so característic que mescla lo orgànic i lo digital, concilien la il·lusió positivista de dos moviments, aparentment antagònics, com el transhumanisme i el retorn a la naturalesa. En aquest tercer disc sonen, per posar un altre exemple —si cap— més bizarro, como si Jeff Koons s’hagués ubicat al barroquisme: tant ornamental i a la vegada, tant net i nítid. Quasi sembla un assoliment que entre tanta boja referència, hagin aconseguit una acurada cohesió artística.

Today Can Flourish, gravat als estudis Maik Maier per Sergio de Svper, pren el nom d’aquesta llarga espera a la que totes les seves idees sobre la música —certament pròpies tot i que lleugerament heretades de Animal Collective, Dean Blunt o The Flaming Lips—, es materialitzaran en l’àlbum que tens entre mans (i també en tot el que està per venir). És un disc —¡per fi!— de cos present, però obert al futur. Obviant les guitarres en alguns punts (“Crystalline”) o estirant les capacitats vocals al límit (“Red Juice Falls Down”), inclús deixant alguna peça que encara està per acabar (“Ocean”). Hi ha sci-fi ambiental (“Orange Wall Behind Green Wall”), marabuntes de samplejats (“Oh, Cover Us”), baixos funkies a lo Toro y Moi (“It’s Dark But You Still Shine”), balades celestials (“Sunbeam”), des-estructures (“Everything”), catarsis (“Hey You”), i una intro (“In Dreams Was The Karma”), que ens recorden qui van ser i, després de tant amalgama digital, segueixen sent.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more