VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Go to tickets
VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Centre Cultural Mercè Rodoreda. C/Major, 69. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

La VI GALA SOLIDÀRIA JUJOL serà l'acte de cloenda del XII Premi Jujol de Dansa Jove Sant Joan Despí 2022, que se celebrarà el proper cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig.

S'hi ballaran peces coreogràfiques de les següents disciplines: clàssic, neoclàssic, contemporani i modern-jazz i de les següents modalitats: solos, duos i grupals. Enguany hi participen ballarines i ballarins nascuts entre el 1997 al 2013.

En aquesta Gala hi ballaran les coreografies guardonades amb MEDALLES D'OR del concurs, les seleccionades pel Jurat i les seleccionades per l'Organització.

Tota la recaptació de la GALA SOLIDÀRIA JUJOL es destinarà al programa Hospital Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 05/15/2022
L'art en dansa damunt de l'escenari. Molt bona feina! Un plaer haver assistit!
Les coreografies, l'organització, l'espai... tot molt bé!! Vam gaudir molt de l'acte. Tot molt fluid i molt sentit!! Un gust col·laborar en l'obra social de Sant Joan de Déu d'aquesta manera. Feli Read more itats per la feina feta!!
Montse
05/16/2022
Verified commentAttended on 05/15/2022
Excelente
Me gustó mucho, la organización perfecta, pero faltó un detalle para las escuelas que participaron por ejemplo una G de gala.
Margarita
05/16/2022

Share it!

Brought to you by

A BENEFICI DE: Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Details