GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

Go to tickets
GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

George Sand “Mi vida es la vuestra” és un espectacle creat i interpretat per Analía Puentes amb la direcció de Jessica Walker. L’actriu encarna l’escriptora francesa George Sand, figura clau de les lletres franceses del segle XIX i pionera en la defensa dels drets de la dona. Una posada en escena honesta, apassionada i profunda que compta amb la presència d’una pianista en viu, creant una atmosfera i un diàleg poètic amb la intèrpret. Així, música, literatura i teatre es fusionen en escena per reflectir a una vida travessada per la creació artística. El text escrit per Camilo Zaffora, amb col·laboració de Puentes, està inspirat en “Història de la meva vida” autobiografia de George Sand, en novel·les i cartes de l’escriptora, testimonis i documents històrics de l’època

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/18/2021
Genial
La actriz es espectacular. El piano daba un ambiente ... no sé expresarlo con palabras, precioso!! Y el guión, la obra o el texto me encantó porque describía muy bien toda su vida y sus sufrimientos Read more No soy crítico pero.... me encantó!!!
Manuela
09/20/2021
Verified commentAttended on 09/19/2021
intimista
monòleg intimista sobrela vida de George Sand, ben interpretat i documentat. Bona il.luminsvió i vestuari. la pianista molt bé, però a vegades tapava la veu de l actriu.
Francesc
09/20/2021
Verified commentAttended on 09/17/2021
Genial !!!
Analía, enhorabuena!!!
María
09/18/2021
Verified commentAttended on 09/17/2021
Una excelente sorpresa
El lugar, la actriz, la estupenda pianista, la obra... Hemos pasado una magnífica velada, absolutamente recomendable... Gracias a los organizadores..
Rosa Grijalba
09/18/2021

Share it!

Brought to you by

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Details