IWONA SOBOTKA I ANGEL CABRERA

IWONA SOBOTKA I ANGEL CABRERA

Go to tickets
IWONA SOBOTKA I ANGEL CABRERA

IWONA SOBOTKA I ANGEL CABRERA

TEATRE EL CASAL, Amer. Rambla Monestir. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

El Recital Líric de la soprano Iwona Sobotka queda ajornat per motius de salut de l’artista polonesa. L’import de la seva entrada ja s’ha demanat i s'abonarà a través d'Entradium. Disculpeu les molesties.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

Iwona Sobotka va aconseguir elogis internacionals com a guanyadora del Gran Premi del Concurs Internacional de Música Reina Elisabeth de Bèlgica. Altres premis inclouen els primers premis al Concurs de Música d'Art a Varsòvia, el Concurs Paderewski de Bydgoszcz i a les Audicions Internacionals d'Artistes East & West a Nova York, on va oferir el seu concert de debut al Carnegie Hall.


Iwona Sobotka va debutar a l'Òpera Nacional de París on va interpretar el paper de Pamina en La flauta màgica de Mozart, Donna Anna en Don Giovanni de Mozart, Mimi en La Boheme de Puccini, Violetta en La Traviata de Verdi, Tatyana en Eugene Onegin de Txaikovsky i Micaëla al Carmen de Bizet. El 2010 va debutar al Festival de Schleswig Holstein Musik en el paper protagonista d'Halka en l'òpera de Moniuszko, i va continuar aquesta associació a l'estiu de 2011, en el paper de Liù en Turandot de Puccini amb gran èxit de crítica.


El 2004, va contribuir a una completa col·lecció de les seves cançons i es va distingir per l'Acadèmia Nacional d'Enregistrament d'Artis a Polònia amb el Premi Fryderyk per aquesta gravació. En un llançament posterior per EMI Classics el 2006, va interpretar Songs of a Fairytale Princess amb Sir Simon Rattle i l'Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham, que va rebre cinc estrelles a BBC Music Magazine. El 2010 va participar en un programa 'Szymanowski Focus' per promocionar la música de Szymanowski amb concerts al Wigmore Hall de Londres i al Carnegie Hall de Nova York. Entre les novetats recents destaquen la gira de la 9a Sinfonía de Beethoven a Japó i Taiwan amb la Filharmònica de Berlín així com concerts amb l’Orquestra Simfònica de Londres, Orquestra Simfònica Nacional Danesa i Filharmònica Reial de Liverpool. A més, va debutar a l'òpera de Berlín a l'escenari de Komische Oper com Pamina.


Des del seu debut a l'Auditori Nacional de Música de Madrid en el cicle "Solistes del S.XXI", Àngel Cabrera comença una intensa carrera artística presentant-se en la major part de països europeus, Nord d'Àfrica, Orient Pròxim, Àsia i Amèrica, actuant en prestigiosos festivals internacionals com el Klavier Festival Ruhr a Essen, Societat de Concerts de Friburg, Festival de Montpeller, Academie Musicale de Villecroze, Trobada de Música i Acadèmia de Santander, Festival Iberoamericà Manuel de Falla, UAM Grans Autors i Intèrprets de la Música, Festival Al Bustan Líban, Festival Cultural Internacional de Música Simfònica d'Alger, Chopin Unwrapped London i Tanglewood Festival d'Estats Units.

Actua habitualment en sales com l'Auditori Nacional de Música de Madrid, Palau de la Música de València, Palau de Festivals de Cantàbria, Konzerthaus de Berna, Konzerthaus de Dortmund, Concert House d'Oslo, Arnold Schoerberg Hall a Los Angeles, Seiji Ozawa Hall a Tanglewood, Shanghai Symphony Concert Hall, Beijing Concert Hall, i La Scala de Milà.


Concert amb la col·laboració del Consolat General de la República de Polònia a Barcelona.Access policy

This event has no age restrictions.

Video

Share it!

Brought to you by

Idea Asociación Cultural

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more