Ja Veus: Mazoni

Ja Veus: Mazoni

Go to tickets
Ja Veus: Mazoni

Ja Veus: Mazoni

Sala Zero. Carrer de Sant Magí, 12, Tarragona, España. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

Ateses les darreres comunicacions del Departament de Salut sobre el COVID-19 a Catalunya i les diverses mesures que les institucions i equipaments estan prenent, Ja Veus atura la seva activitat des d'avui 12 de març fins al 26 de març

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

Mazoni presenta DESIG IMBÈCIL
Dissabte 21 de març
Sala Zero obertura portes 22h, concert 22.30h


Jaume Pla és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, “Carn, os i tot inclòs” (2017) era espartà en les formes, aquest amant “Desig imbècil” aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet. Però cal tenir en compte que per Jaume Pla cada intent és un penya-segat on no hi ha zona de confort. Somiatruites. Nevera buida. Que cau, cau, cau i s’aixeca. És una brúixola erràtica. I just quan la bola de billar amb el símbol d’infinit acaba d’entrar al forat negre, es posa davant del mirall i hi descobreix algú que el mira als ulls i el perdona. “Desig imbècil” aporta onze cançons directes i sense filtres, enregistrades en cru pel trio essencial mazònic que, amb Pla, completen Aleix Bou (bateria) i Miquel Sospedra (baix), mesclades per Jordi Mora i masteritzades per Víctor Garcia. El novè disc d’una carrera musical rica i diversa, que es reinventa i sorprèn a cada espectacle.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

Plexo

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more