KOVENT A L'ANTIC 2019

KOVENT A L'ANTIC 2019

Go to tickets
KOVENT A L'ANTIC 2019

KOVENT A L'ANTIC 2019

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
La 4a edició del KONVENT A L’ANTIC, és una oportunitat de conèixer a Barcelona, creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinar.

CASTELLANO
La 4ª edición del KONVENT A L’ANTIC TEATRE, es una oportunidad de conocer en Barcelona, creaciones de artistas residentes en el Konvent de Cal Rosal, un antiguo convento de finales de siglo XIX reconvertido en un centro artístico pluridisciplinar.

ENGLISH
The 4th edition of KONVENT A L'ANTIC is an opportunity to meet in Barcelona, creations by artists living in the convent of Cal Rosal, an old convent of the late nineteenth century converted into a multidisciplinary artistic center.

[+ info]


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 11/3/2019
Proposta escènica impactant
Una proposta plena de moments intensos, molt interessant i commovedora. Una estona per a la reflexió interior mentre et deixes endur per una quantitat d'ímputs visuals, sonors, sensorial... que et por Read more en a racons profunds de l'ésser humà en general i propis en concret. Una magnífica experiència amb una posada en escena brutal. Molt bons intèrprets en una aposta gens fàcil de dur a escena. Fantàstic!
Montserrat Solé
11/4/2019
Verified commentAttended on 11/3/2019
Agradable
L'espai és molt bonic i agradable. Els treballadors atents i amables. P de carn fantàstica!
Núria
11/4/2019
Verified commentAttended on 11/2/2019
Soprendentemente corto
Un espectáculo muy corto en el que la fuerza de la poesía queda anulada por el sonido y la imagen
Gemma Tramullas
11/3/2019
Verified commentAttended on 11/2/2019
La heroína
Muy buena, la letra, la actriz, la música y los audiovisuales, un combo perfecto. No te deja indiferente ya que te hace pensar en el anonimato de las personas.
Cris
11/3/2019

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details