LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

Go to tickets
LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, PRESENTA el seu nou muntatge per a públic infantil i familiar.

Un espectacle basat en el realisme màgic de Pere Calders, que ens planteja un món quotidià on amb una aparent normalitat succeeixen les coses més inversemblants. I que vol acostar el món de Calders al públic infantil i familiar amb la inspiració d’alguns dels seus contes dirigits especialment als infants.

Englobats en la insospitada aventura de La rebel·lió de les coses es planteja un espectacle en un to màgic i humorístic, arrelat en el que podríem dir-ne quotidià, però que ens sorprèn amb girs argumentals inaudits i una poesia senzilla i corprenedora. S’incorporaren els objectes habituals i ordinaris, per a crear una il·lusió, una realitat paral·lela, una visió insospitada del món que ens envolta.

Amb una visió tendra i emotiva, amb un to juganer, que fa entrar en el joc tant a nins com a grans es condueix per un camí de suggestives imatges, dels vells contes tradicionals, i les sorprenents innovacions d’un imaginari extraordinàriament ric i emocionant.

La narrativa de Calders, que inspira aquest muntatge, escrita en un llenguatge natural i transparent, imaginativa i amb el recurs intel·ligent a la ironia, sempre afable, i a l’humor, incorpora la fantasia, l’element màgic o inesperat, en les situacions més quotidianes.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 12/17/2023
Excel·lent!!!
Excel·lent interpretació de les actrius!!!
Maria
12/18/2023
Verified commentAttended on 12/17/2023
Espectacular!
Ayer fuimos por segunda vez, sumando más amigxs a la comitiva, y lo hemos vuelto a disfrutar muchísimo!!
Laura
12/18/2023
Verified commentAttended on 05/20/2023
Las actrices unas artistazas
Me gustaron mucho las actrices, pero la historia la encuentro algo confusa y más para niños pequeños, a mi peque de 6 años no le gustó mucho, se perdía en la historia, pero a la de 11 le encantó. Enho Read more abuena!
Verónica
05/22/2023
Verified commentAttended on 04/30/2023
Una obra hecha como niñes
He asistido a una puesta teatral impecable con actuaciones deslumbrantes en la que como niñe de 60 he disfrutado, y me ha llegado a lo mas profundo. Muchas gracias y espero que siga en cartel. salu Read more y parabems!
Ariel
05/2/2023
Verified commentAttended on 12/6/2022
Obra màgica i divertida
Hem rigut molt i ens hem submergit en una història plena de màgia, amb combinació d'elements reals i teresetes. Les dues actrius, que interpreten tots els personatges, són extraordinàiries. Sorprèn Read more l fet que passin de ser un personatge a ser-ne un altre amb tanta celeritat i amb total claredat. Totalment recomenable!
Assumpta
12/7/2022

Share it!

Brought to you by

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Details